- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
USB-s mikrofont keresek. Felhasználása: beszédhang (hangoskönyv, interjú), esetleg videós projektek alá különbözö hangok, zajok, illetve ha újra elkezdek gitározni, akkor akkusztikus gitár.
Már megnéztem a YouTube erre vonatkozó tartalmának a felét, de kíváncsi vagyok a ti javaslatotokra, tapasztalataitokra is. A költségkeret még nem fix, de szeretnék 100€ alatt vagy körül maradni.Alábbiak tetszettek az eddig hallottak alapján:
- Maono AU-PM422 (/421)
- Mackie EM-91CU
- Blue Yeti Nano
- Audio-Technica ATR2500(x)A 3,5mm-es jack csatlakozó tényleg annyira nagy elöny, hogy érdemes rá áldozni? A felvett hang nem vagy csak nagyon minimálisan lesz utómunkázva, mivel nem értek hozzá
A fenti listából vagy azon kívül mit ajánlanátok? Olvastam az M-Audio Uber Mic-et, az hol helyezkedik el ezekhez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest