Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
fiatalabb generációnak nagyon másik irányba áll a zászló, perpillanat hobbi zenésznek lenni sosem volt "mókásabb", mint mostanában.
Régen a drakói szigor féle gyakorlás volt a divat az ezeréves Csalamádé fénymásolatokkal meg összelegózott tabokkal + évekig spórolás egy normális használt erőlködőre, hogy utána rájöjjön a kamasz, hogy 2 évig gyűjtött valamire ami szobaméretben nem szolgálja ki, mert 1-2W-on hajtani a 30-50W-os erőlködőt nem poén.Amiért én erőltetem / inkább már most ebbe az irányba terelném a leányzót is, az szimplán azért van, mert a saját bőrömön már megtapasztaltam, milyen mondjuk 1-2 évig cserélgetni a setupot, hogy megtaláld a körülményeknek legmegfelelőbbet, néha vaskosat bukni 1-2 motyón
Ha komolyan veszi, előbb utóbb úgyis kell majd az interface, ha meg nem veszi komolyan akkor azért fog kelleni..... mert pl VST-kkel + Yousician-nel, Guitar Pro-val, vagy a 2-3 ezer forintos Rocksmith játékkal is "bele lehet vinni a bugit" a céltalan szórakozás részébe is (csak hát ezeknek az appoknak nem mikrofon kell, hanem hangszer bemenet, mert azzal működik)
Látatlanban, ha nem dobja el a gitárt 1-2 éven belül, akkor a telós mikrofont fogja, mert kinövi, csak épp telefonos variánsra nincs olyan húdenagyigény, olcsóbb XLR stúdiómikire azért jobban lehet vevőt találni / kevesebbet bukni
(egy 20ezres Rode telómikiből ki lehet hozni egy Behringer UM2-t és egy Fifine / BCM 800 mikrofont együtt, de múltkor pl ugyanennyiért egy AT2020-asról csúsztam le.....)Egy példa: ha kompromisszumos a kolléga is, gyerek is: LINK
Ez a kombó idehaza újonnan olyan 80K-tól indul, de inkább 90
Ha a Focusrite 2. generációs zero-latency változat, akkor teljesen megfelel mindenre IS (első generációst már nem érdemes venni)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest