- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
A probléma lehetséges okai, gyakorisági sorrendben:
- Elkoszolódott procihűtő, kiszáradt hővezetőpaszta
- Döglődő alaplapi kondik
- Döglődő tápOlyat, hogy ténylegesen egy proci dobta volna fel a pacskert, még nem láttam. De egy másik gépben ez ugye könnyen ellenőrizhető.
Néhány tévhit:
- A kondidögledezés sajna nem mindig jár együtt a puposodással.
- Ha néhány dög kondi akad egy lapon, akkor azon a lapon az összes kondit le kell cserélni. Ez alól csak néhány kivétel van, de az meg hozzáértő dolga. És kivétel esetén is a döglődőhöz hasonló fajtájúak mindig cserére szorulnak. -
Mz/ts250@300
tag
Pontosan milyen prociról van szó?
Állitolag a Northwood p4-ek ezeknek is föleg egy bizonyos revizioi,öregettek igy el a+fessz által.
De én is inkább a kiszáradt kondikra (alaplap.táp)gondolok ,elöször probáld meg más táppal a rendszered ha igy is fagy akkor egy másik proccal a lapott. -
mycso
veterán
Ismerős a helyzet.
Tényleg vagy púpos kondik, vagy "öregedő processzor".
Nekem a másodikhoz volt szerencsém már...Egy bizonyos fesszel, egy bizonyos frekvencián használtam, aztán egyszer csak elkezdett rosszalkodni majd nem indult (a megoldás nálam is hasonló volt1, vagy több fesz, 2, vagy kevesebb fsb...)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest