Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
yerico
senior tag
Támogatlak. Mikor itt a topicokban olyat írok, hogy nem kérdezni kell, hanem megnézni a helpben, akkor én vagyok a bunkó, aki csak kötözködni akar. Pedig a probléma kb fél perc kereséssel megoldható a help alapján (lsd. hol lehet kikapcsolni ezt és ezt...). Érdekes módon szinte minden JÓL le van írva az MS helpekben, legyen az oprendszer, felhasználói szoftver vagy fejlesztőrendszer. Az ilyenek nem is 1.0-ás userek, hanem még béta verziós lámaképzősök.
Annyira nem vészesen instabil, pl. a legutolsó NT4.0-ás rendszerem 3 évig élt, mikor is lecseréltem most XP-re (megvettem :) ). Nekem tetszik. Igaz, azonnal kikapcsoltam minden csicsát, és a funkciók 80 %-át soha a büdös életben nem fogom használni, de nem szálldos el naponta, tudok rajta programozni, játszani, filmet nézni, mindent, amit akarok. Természetesen nem hibátlan, én is szoktam anyázni néha, de egyre kevesebbet az újabb verziókkal. Vannak tipikus hibái, amiket nem lehet megmagyarázni, de kiismerhetőek.
Aktív témák
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Gitáros topic
- Tesla topik
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Xbox Series X|S
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB magyarított vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest