- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Csákó!
Nekem is recsegett a Live Battlefieldnél meg UnrealTouranmentnél is!
Nekem alapbol a windowsos driver volt aztan feltelepitettem a cd-s drivert amit kaptam a kartyahoz. Ekkor meg recsegett.
Aztan feltettem ezt: [L]http://files.europe.creative.com/manualdn/Drivers/Others/1972/LiveDrvUni-Pack(ENG).exe[/L]
Ezzel f@szán ment!
Mostmeg jott ki valami uj hotfix [L]http://files.europe.creative.com/manualdn/Drivers/Others/7524/SBLIVE_HOTFIX_031226.exe[/L]
Ezt még nem probaltam. De biztos jo mondom az elso drivert utan tok jo lett minden! nem recsegett semmi! Ezek a frissitesek WinXp ala vannak! Nem olvastam fejebb a hozzaszolasokat sorry ha mar mas a kerdes es az elzo megoldodott! Bye
CSAK NYUGALOM -
Auslander
tag
-
kBagyula
senior tag
Sziasztok!
Nálam is recseg a live5.1 :(
Van egy live4.1-em is, ahoz meg nincs drájver XP alá (EMU101k) van valakinek a fentebb felsoroltakon kívül egyéb 5lete, ill. tud-e valaki a 4.1-hez driverlinket ajánlani?
Előre is köszi a tippeket! Este ránézek a kareszra.
Üdv,
kBagyula -
SuMMeR
csendes tag
Próbáld ki a legújabb drivereket, nekem segített valamit:
http://uk.europe.creative.com/support/drivers/eula.asp?id=1972 -
smith
csendes tag
Egyik hozzászólásodban írtad hogy WinMe alatt nem recsegett, akkor véleményem szerint a soundblaster live driver-el kell mahinálni, vagy mittomén. Más nem jut az eszembe egyenlőre.
OFF
Én is nagy battlefield rajongó vagyok, a neten nyomatom minden nap a HBA public-on, nekem audigy1 kártyám van, szerencsére nem recseg, igaz ez téged nem vígasztal. Prószálj ki egy másik hangkarit ha van rá lehetőséged.
Üdv. -
smith
csendes tag
- Intel? 82845PE MCH
Intel? 82801DB ICH4
Intel? 82540EM Gigabit Ethernet Controller
Silicon Image Sil3112A chip
Promise 20276 RAID controller chip
Realtek ALC650E Audio AC'97 CODEC
Super I/O: ITE I/O IT8712F chip
2 x 4M bit flash ROM
Hát van az alaplapon egy pár cucc. Az összeset használod, telepítetted a driver-eket? Az integrált audio-t is telepítetted, lehet ezzel akad? Tiltsd le még a bios-ban, és távolísd el az integrált audio drivereket a rendszerből ha felraktad. -
smith
csendes tag
Na szóval alakul a dolog. Sp1 előtt nem volt recsegés akkor ezek szerint. A legujjabb drivert még az SP1 előtt raktad fel? Próbáld meg még a windows update-t (http://v4.windowsupdate.microsoft.com/hu/default.asp), hátha az seggít :D. Lehet az SP1 -ben van olyan bug amit később javítottak a microsoft -nál, és azt most orvosolhatod, hátha bejön.
-
Orc
senior tag
Az alaplapon a legújabb biosz van fenn.
-
Orc
senior tag
A windows bejelentkezésnél a dallam végén recseg,de nem folyamatosan. A Battlefield közben elég sürün, néha folyamatosan recseg, halkan, de baromi idegesítő.Mióta Xp prof sp1 van azóta recseg.VAn audio kábel rádugva.Van egy buffalo wireless hálókari a gépben. Más rendszer (Me) alatt nincs ilyen durva recsegés.
-
smith
csendes tag
Ezeket a cuccokat is feltelepítetted?
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8PE667%20Ultra%202.htm
Bios kétszer lett frissítve, 1 éven belűl, ez elég gyanús :-). Még az intel által gyártot deszkáknál is többször frissítik a biost, ők pedig már csak tudják, hogy az általuk készített procihoz milyen alapok kellneke. Vagy túl jó ez a gigabyte, vagy kevesen használják, vagy a support gyatra, itt bármi megeshet. -
Shümegh
tag
Szia!
Ez a recsegés folyamatos, vagy időnként ''megcsavarodik'' a hang?
Nekem is volt hasonló problémám. és fél évig nem tudtam rájönni a hiba okára. Pedig rengeteg ember véleményét kértem ki. Végül az segített, hogy a rendszer összerakásakor nem telepítettem a gyári IDE drivert. Valahogy az akadt össze valamivel (erre persze semmi jel, vagy konkrét hiba nem utalt. tapasztalat).
Nem tudom, hogy nálad ilyen típusú-e a hiba, de talán megér egy próbát. -
smith
csendes tag
Hm. Pontosan mikor és mi recseg, zenehallgatás, film lejátszás alatt is ezt teszi? A windows bejelentkezésekor, játék indulásakor, néha - néha? Vagy állandóan recseg? Már a windows első telepítés utáni indulásakor is recsegett? Pontosan milyen alaplapod van, márka, típus, stb., alaplapi bios-t frissítettél? Az alaplapban PCI slot-ban van még más cucc is? Audio kábelt is csatlakoztattál rá? Hát egyenlőre ennyi lenne csak a kérdésem. Windows Service Pack-ot raktál fel?
Ezek után már csak hardvare hibára gyanakszom, ki kell próbálni másik gépben.
Üdv. -
smith
csendes tag
De gyorsan válaszoltál bázzerrr :-)
Valmai kodek pack van fennt esetleg, gondolok itt az ace mega codek pakra és hasonlószőrü társaira (nimo codec stb.)? -
smith
csendes tag
Windows reinstal-al próbálkoztál?
-
Orc
senior tag
A Vga egy G3 ti200,egy 40 gigás 7200rpm-es vinyó és egy cd-rom.
-
Orc
senior tag
Az a problémám, hogy a windows bejelentkezésnél, vagy ha Battlefieldezek csecseg a hang.A netről leszedett legújabb Xp driver van fenn.Hogy lehetne megoldani ezt a problémát?
:O:O:O:O:O
Végignéztem a hasonló témákat, de nincs lehetőségem a bioszban állítgatni bizonyos dolgokat.Légyszí segítsetek.:O:O:O:O -
AND1
őstag
....azt nem vágom hogy nekem hogy a búbánatba müxik tökéletesen az 5.1-es live via chipsetes alaplapban...semmi recsegés,semmi galiba.
-
Orc
senior tag
A kárty a ''szabad'' pci slottban van, de a winfos xp mindig megosztja az irq-ját valamivel.Hiába állítok be biosba kokrét irq-t a windows...
-
Orc
senior tag
Nincs szabad IRQ-m, mit csináljak?
-
Orc
senior tag
Up!
Recseg a Live. -
Orc
senior tag
Segítsetek, légyszi!:(
-
Ripper
csendes tag
Valaki segítsen,vettem egy K-world-ös Tv Tunner kártyán,az xp-m felismeri de nem tudja telepíteni a hardvert.Egyszerüen nem talál semmit hozzá.Pedig 2 slotot is megnéztem?? Valaki tudna segíteni??
-
Raymond
titán
http://de.europe.creative.com/support/drivers/LiveDrvUni-Pack(ENG).exe
Ext hasznald. Azutan meg Menj az eszkozkezelobe es nazd maeg az IRQ kiosztas. Ha van aminek nagyobb az IRQ-ja mint 15, akkor at kell kapcsolnod a Windows-s ACPI Uniprocessor mod-bol sima ACPI modba. Nincs magyar win-em, de az angol-ban a Compuet alatt van. Ennek kell a meghajtoit manualisan update-elni es a listabol az ''Advanced Configuration and Power....''-t valasztani. -
Orc
senior tag
Live 5.1-hez lehet Live 5.1 digital drivert használni?
-
violence
csendes tag
Én is állandóan szívtam xp alatt. Most w98-cal úgy-ahogy jó. De xp-re hiába installáltam-uninstalláltam az apja f@szának se bírta abbahagyni a recsegést...
-
Orc
senior tag
Az a problémám, hogy a windows bejelentkezésnél, vagy ha Battlefieldezek csecseg a hang.A netről leszedett legújabb Xp driver van fenn.Hogy lehetne megoldani ezt a problémát?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest