- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Ne foglalkozz vele, nem érdemes.
Nekem kt7e és 8500le. Alapból még az agp-t is letiltotta, de beállítottam és megy 4x-en, a fastwrite viszont nem engedélyezett. Szerintem a bios kéri le a kártyától ezt, aki nem válaszol normálisan így le van tiltva. Ennyi. Nem kell túllihegni. -
bali79
tag
Hi!
Mire is jó ez a fastwrite??
(csak nem gyorsabban ír :DD )
de tényleg -
hakka
csendes tag
Naszoval nekem is radeon9kprom van és nekem sem megy a fast write. Hiaba allitom be a smartgart-ban. Írtam az ATI-nak hátha ők tudják....
Ha megtudok vmit irok ide.... -
gyozi
aktív tag
Ezek szerint több fajta alaplapban, több fajta videókátyával nem működik a dolog! Hát ez k.rva jó!
-
gyozi
aktív tag
Ezek szerint több fajta alaplapban, több fajta videókátyával nem működik a dolog! Hát ez k.rva jó!
-
Sidaries
őstag
Fastwritetal nekem is van egy kellemetlen élményem. Abit Kt7 + GF2Tivx
Biosban nvMaxban be van állítva a Fastwrite és megy is, de ha a desktopon vagyok - még véletlenül sem játékoknál - vagy netezek akkor néha device errort ír ki, visszarakja magát kis felbontás kevés színre és újra kell indítani. Ez nem túl gyakori, de azért elég idegesítő. Legújabb driver mindenből. Három fajta Detonatorral is próbáltam. -
Hacked_4110
csendes tag
Ezekről én is tudnék mesélni!
Abit KR7A
Gigabyte R9000Pro
Biosban be van állítva, 4x agp, fastwrite!
AIDA-ban agp 2x, fastwrite: támogatva, letiltva!!!
Megkérdeztem Fiery-t, de ő is csak azt tudta mondani, amit már kipróbáltam! Ti. hogy tegyem fel a legújabb VIA drivert...
Na erre mit léptek? -
twollah
nagyúr
Egyáltalán a kártya támogatja a fastwriteot?
-
gyozi
aktív tag
válasz
Hacked_3940
üzenetére
Csövi Tsibe!
Szóval ez mind be van állítva, amint mondtál, de nem műkszik, újraindítás után egyszerűen visszaállítja magát off-ra! A legújabb bios van fent, úgyhogy nem értem, mi a gáz! :( -
Hacked_3940
csendes tag
Twollah, ritka értelmesek és változatosak a beszólásaid. Ha csak ennyire vagy képes, szerintem inkább meg se szólalj. Menjél linuxozni.
Gyozi, a BIOS-ban engedélyezve van a 4x-es AGP? Ha igen, a fastwrite-ot is engedélyezd, és indítsd a Windows-t. Ott Vezérlőpult/Megjelenítés/Beállítások fül (nemtom milyen Win-ed van...), Speciális, és ott látsz majd egy SMARTGART (tm) valami ilyesmi fület. Próbáld itt beállítani a fastwrite-ot és a 4x-es AGP-t. Vigyázz vele... -
twollah
nagyúr
Emlékeim szerint sAjT.
(amúgy nekem is kt7a van, és ha minden igaz akkor a gf2Mx400 ette a fastwriteot.) -
gyozi
aktív tag
A videókártya vagy a lap?? :O
-
gyozi
aktív tag
Már megint én.... Szóval Abit KT7A v1.3-as lapom van, aminek a bioszában be lehet állítani a FASTWRITE-tot! Be is kapcsoltam, de a videókártya (R8500) drivere azt írja ki (a SMARTGART menüpontban), hogy FASTWRITE OFF, és ha bekapcsolom és újrabootolok, akkor megint OFF-ra van kapcsolva! Miért?
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Spórolós topik
- Kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest