- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
''Egyébbként alapban is ingadozik? ''
Erre nem tudok válaszolni... Mikor ilyen előfordult akkor többnyire mindig az alapórajel fölött voltam. Egy újraindítás után be a biosba lecheckoltam mi a helyzet, mivel az értékek jól voltak megadva kiléptem és utána visszaállt az helyes beállításra és minden oké volt...
Azt nem tudom, hogy mikor csinálja ezt mert mindig nem tudom megnézni hogy most ingadozik vagy nem..(Pl. egy játék alól nem fogok azért kilépni.)
Aztán lehet, hogy a játékok közben is csinálta csak nem vettem észre vagy nem annak tudtam be a szaggatást..:(
Most jut eszembe, hogy a ledurvább az volt,hogy már volt olyan eset amikor a default órajel alá esett vissza.. Se szó, se beszéd 1300-1400 MHz körül is szaladgált.. :( 12x-es FSB-vel !!! :( -
Terrorista
senior tag
Ati Radeon 8500Le 64 Mb-os kari van benne...
De nem mindig csinálja ezt csak néha.. Pl. most néztem meg ismét és 166 volt az FSB..
Nem lehet hogy a BIOS-ban van olyan beállítás, hogy ha nagyon melegszik a proc. akkor visszább fesz az órajelből???
Ennyi húzáshoz kellene a vcore-t emelni??
Mert ha nem akkor inkább lejjebveszem és hátha elég lesz a tápegység..(Már ha az a baj..)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest