- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Egyébként belinkelte a hopra is a blogját, én úgy találtam meg.
Elég kritikusak a ph-val meg userekkel kapcsolatban páran (de nem mindenki) szal majd készülj fel hogy ki leszünk beszélve mi is hogy mekkora xar emberek vagyunk.
Meg volt valami arra is nyálverés, hogy ő fél óra alatt visszaállítaná a cuccát backupból.
Mondjuk vajon elbírna az az oldal olyan terhelést mint a ph? Vagy lehalna és menne ki a hír, hogy megddoszolták az oldalt -
Apollyon
Korrektor
Azt azért nem hinném, csak láttam egy 'mi lesz ha nem lesz ph' jellegű doomsday threadet. Meg láttam arról is említést és screenshotot emailről (szénné cenzúrázva) tervekről amit írtál. (Közben látom bambanő megelőzött.)
De nincs regem oda, nem is kellene, nem igazán érzem a különbséget az oda meg a fb-ra kommentelő nép átlagszínvonala között, holott az egyik zárt a másik meg nem. -
Apollyon
Korrektor
Szuper, éljen a ph, ha tökéletes, ha nem.)))
Megnyugodhatnak a hop pont hu-n is, hogy nem fognak tömegesen átmigrálni oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest