- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
vodrosjozsi #26 üzenetére
Nekem egy Orion mobil klíma van, ami egy 5x5 m-es 4 m belmagasságú szobát simán lehűt. Ez 9000 BTU teljesítményű. A 150 mm-es csövet egy polikarbonát lemezen át vezettem ki. Simán lehűti a szobát. Én 26°-ra szoktam.
-
sefan67
aktív tag
-
cs.zs.
veterán
31 fok volt a teszt alatt a lakásban?
Az már elég meredek... -
Kiss4ever
tag
válasz
Patrik.Varga #7 üzenetére
Pontosan ugyanezt gondoltam én is, itt mindenki megőrült?? 70 ezerért egy ventillátor, amikor ennyiért kb mobilklímát lehet kapni. Vicc ez az ár, és kb semmire nem jó a nagy melegben, keveri a meleg levegőt 70 ezerért amit leshetsz telefonon, de jó
-
himpike
aktív tag
Tud valaki ajánlani nagyon csendes asztali vagy álló ventilátort?
-
Silentfrog
veterán
Hát nem tudom kinek mi az ingerküszöbe, de 70 K egy ventilátorért nem tud nekem olyat adni amiért megvenném.
Nem nagyon jártam még olyan házban itt az alföldön ahova nem kellene klima , ha meg vesznek akkor teljesen fölös bármi 70 ezerért ami mozgatja a levegőt.
Nekünk egy klima van meg egy hagyományos venti hogy a hálószobába bekerüljön a nappaliból a hűvös levegő, éjszaka meg már nem kell semmi, annál semmi sem halkabb. -
blueMerle
veterán
válasz
vodrosjozsi #26 üzenetére
Biztos lehetséges egy jól szigetelt házban hogy hangyafasznyit működik, de egy splithez képest olyan gyenge a teljesítménye, hogy a mi házunkban közel határos az értelmetlen kategóriával. Örülök ha másnak bevált.
-
csizo13
tag
A mobilklíma semmire sem jó.
Amire a nevéből gondolnál nem alkalmas és még pakolni sem lehet rá. -
Szemjuel
tag
válasz
én nem szeretem a klímát. 26 fokot bőven illik kibírni a házban, a többit az éjszakai szellőztetés illetve a jó hőszigetelés megoldja. Azt viszont szeretem, ha a melegebb időszakban valami mozgatja a levegőt, elhiteti, hogy a több kevesebb. Ilyenkor viszont felvetődik a kérdés, hogy szeretné-e az ember egész nap hallgatni a búgást. És itt jön az a kategória ami nem teszkó gazdaságos 3000 forintos fostalicska
szóval igen, teljesen rendben van ennyiért ventit venni
-
sfdrakex
nagyúr
-
blueMerle
veterán
Ugye, az számodra is világos hogy nem egy helység az az 50m2? Nem egy istálló, hanem hétvégi ház, ahol vannak szobák, mint írtam. A helység amiben volt az 22 m2 az ebédlő + konyha kombó, szobaajtók becsukva - így sem működött, kinyitva sem. Itt tudott 5 óra alatt egyetlen fokot hűteni. Whirlpool. Próbáltunk másikat is (kölcsönkértünk), hátha rossz amit vettünk, az eredmény ugyanaz. Igen, nekünk is próbálták ugyanúgy megmagyarázni, ahogy most Te, de erre nincs magyarázat. Ne viccelj, hogy ez sok lenne, egy 22 m2-es helység? (de még az 50 is...) Nem alsópolcos tescósat vettünk, hanem kifejezetten felsőkategóriás cuccot. Egy filléres split klíma meg röhögve 1 óra alatt 6-7 fokot? Akkor tényleg úgy gondolod, hogy ez oké? Ugyanmár...
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Jack Hunter #21 üzenetére
-
Maga a termék nem sokat ér, de ilyenkor legalább a kommenteket jó olvasni. Árstoppos ventilátor, hidden fan, ipari ionizátor... Szakadok, na!
Mellesleg ha a készülék önmaga körül forogna, akkor még valahogy rá lehetne sütni a lapát nélküliséget, de a hűtési képessége még így sem lenne kiemelkedő.... -
blueMerle
veterán
Ennek pontosan annyi az értelme, mint a mobilklímának. Az még mondjuk hangos is, de legalább semmit sem ér
Az is akkora átbaszarintás, mint a hold kétszer... Vettünk a hétvégi faházunkba (70mm falak, 50 m2, két szoba + fürdő) egy mobilklímát (még nincs szigetelve a ház, majd jövő nyáron lesz) hogy azért most se süljünk meg. 5 óra masszív működés után EGY fokot hűtött. Leváltottuk egy filléres Gree fali split klímára, ami 1 óra alatt 6-7 fokkal csökkentette a hőmérsékletet a házban (ugyanakkora külső hőmérsékletnél). Hát no, erről ennyit.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én még ~20 éve láttam egy olyan házi barkácsot, amiben egy otthoni/szobai ionizátort szedett szét valaki, hogy beépítse egy Thermaltake Armor elejébe, ezzel létrehozva a ventilátor mentes hűtést... Gondolom, hogy ha egy szobai ionizátor anno így működött, akkor nem feltétlenül ipari cucc...
-
-
Füleske
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #15 üzenetére
Otthoni eszközben van ilyen? Mert ez alapján ez egy ipari berendezés.
-
TESCO-Zsömle
titán
Statikus töltés? Voltak/vanna? Olyan ionizátorok, amik úgy tudnak levegőt mozgatni, hogy egy tüskesor ionizálja a levegőt, majd a mögötte levő lemezeket ellentétes töltéssel látják el, így a töltött részecskék elindulnak felé. Más kérdés ,hogy ahhoz nagyon nem szeretnél üzem közben hozzányúlni, mert ilyen 20kV kell hozzá.
De a lényeg, hogy van alternatíva. -
Hallosz
senior tag
Nincs benne ventilátor, ühüm . . .
-
Füleske
addikt
válasz
Donki Hóte #10 üzenetére
Szerinted mi mozgatná a levegőt, ha nem lenne benne ventillátor?
-
-
Mustaros
aktív tag
válasz
Donki Hóte #10 üzenetére
Hidden Fan ventilátor valóban jobb név lenne..
-
A Dyson tesztjében ezt írják:
A lényeg az, hogy igazából van benne ventilátor, csak az az alsó hengerben üldögél, ráadásul nem is egy, hanem kilenc lapát forog itt,
Tehát abban van ventillátor. Ebben is van? Mert akkor nem igaz, hogy ez egy lapát nélküli a ventillátor, csak annyi igaz, hogy látható lapát nélküli ventillátor
-
himpike
aktív tag
válasz
Csatlakoznék, melyik univerzumban vesznek az emberek 70 ezerért ventilátort....? Ennyiért 12 darabot kéne adni...
-
tovgab
aktív tag
válasz
Vákuumban sem sokat ér ám a légszűrő!
-
Patrik.Varga
tag
Számotokra tényleg rendben van 70e forint környékén egy ventilátor?????
Légszűrő... Ja, kb semmit nem ér, hacsak nem vákuum van a lakásban. De akkor meg más lesz az ember gondja. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
Ugyanaz a működési elv, mint a Dysonnál.
-
És ebben mitől mozog a levegő?
-
kat
tag
Hmmm..
És a hűtési teljesítménye milyen?
Mert oké, hogy telefonról vezérelhető, de mennyit tud hűsíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dizájnos lapát nélküli ventilátor légszűrő és ionizáló funkcióval, okosotthonos együttműködési lehetőséggel, halk működéssel. A kérdés, hogy elég-e mindez a nyári kánikula idején.
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest