Új hozzászólás Aktív témák
-
pip
aktív tag
up
-
pip
aktív tag
Haccoval meg mindig ott tartok, hogy nem megy a webcam. Driver nincs es otletem sincs hogyan jutnek hozza. Valakinek otlete? Az elobb itt elhangzott, hogy meg lehet nezni az USB ID-jet, de nem tudom hogy kell ezt csinalni. Meg hogy mire jo.
-
pip
aktív tag
Itt van amit az aljan ir:
Microsoft Webcam
Microsoft Corporation - Made in Taiwan
Part No: X05-55217
|||||| - itt jon a vonalkod
Product ID: 52658-762-0003477-00000
A hatan, muanyagba ontve van nehany logo, ideirom ami hasznos lehet:
Listed accessory
ITE 73 CJ
5V, 100 mA
plusz CE meg egyeb logok
Fotom nincs rola, de nem tunik mai darabnak.... Szogletes, nem ez a divatos gombolyitett darab -
Flashy
veterán
minden típusszámra hasonlító dolgot be kell ütni google-ba, majd segít. ha nem, akkor megtudakolni a cucctól az usb id-jét és abból ki fog derülni hogy ki gyártotta a webkamerát mielőtt rászitázták hogy microsoft.
-
pip
aktív tag
A teljesseg kedveert: a Microsoft oldalan nem szerepel hogy valaha is gyartottak volna webcamot... Eleg furcsa. Mellesleg azert kerult hozzam, mert nem talaltak hozzavalo meghajtot. Pedig kell lennie, ha mar van hard, szoft is van melle valahol!
-
Tommmmka
senior tag
Szerintem ne is próbálkozz, az én topicomba se írnak vagy 2 napja...
ennyit a fórumról -
Tommmmka
senior tag
Szerintem ne is próbálkozz, az én topicomba se írnak vagy 2 napja...
ennyit a fórumról -
pip
aktív tag
Be akarok izzitani egy webkamerat, de nincs hozza meghajtom. Csupan annyit ir rajta, hogy ''Microsoft Webcam'', illetve hogy ''Made in Taiwan'' . No meg van egy product ID is a talpan. USB porton csatlakozik a gephez, Win2000 oprendszer minden lehetseges frissitessel fel is ismeri, de nem talal hozza meghajtot. Beuttem a google-be, semmit nem talaltam. Mintha nem is letezne az emlitett hardware.
Tud valaki segiteni? Ha nem lenne elottem, azt hinnem, hogy ilyen termek nincs is.... Valami otlet, hogy mivel lehetne mukodesre birni, vagy hol talalok meghajtot hozza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest