- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
daimonion #536 üzenetére
Mondjuk a Superbar-ra ha letűzöd, akkor harmadik féltől származó megoldást sem kell választanod, a funkció kiváltására. Anno a Skype volt az, amelyik a Windows 7 Superbaron ott volt ha akartad ha nem, mert az értesítési területre nem lehetett száműzni
Aztán végül megoldották.
-
törölt tag
válasz
daimonion #534 üzenetére
De ennek az egyik oka - szerintem -, hogy nehogy bepereljék amiért beépítette a saját op. rendszerébe.
Szerintem úgy vannak vele, hogy akinek nincsen bekapcsolva az automatikus frissítés, azt a biztonság kérdése nem nagyon érdekli. A frissítések ugyanis rengeteg olyan sebezhetőségeket is befoltoznak, amelyeken a különböző kártevők (férgek), akkor is bejutnak ha Kaspersky, Norton, Comodo stb... védi a gépet.Azt én is helytelennek tartom, hogy Windows 8.x-en nem jelenik meg a Windows Defender ikonja a Superbar értesítési területén, csak akkor ha egy harmadik féltől származó kis programot telepít az ember.
-
törölt tag
válasz
daimonion #532 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne béta már belőle. Viszont az előbbi hozzászólásodra is válaszolnék. Hát tényleg elég nehéz az MSE-n kívül olyan AV programot találni, ami ilyen fapadosan kezeli a frissítési gyakoriság témakörét. Sajnos úgy néz ki, ez egyáltalán nem zavarja a Microsoftot, holott minden valamire való AV beállítható, hogy naponta magától többször vagy jobb esetben azonnal - tehát valós ideőben - amint megjelenik egy frissítés azt telepítse is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest