- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daimonion
üzenetére
Nézd, úgy is a tapasztalatok fogják megmutatni, hogy mennyire lesz hatékony a Defender a közeljövőben! Én ahogy már korábban írtam, azt sajnálom, hogy eddig nem léptek fel megfelelően. Sokkal hatékonyabb terméket lehetett volna korábban is készíteni! Le kell szarni a Kaspersky és a többi megoldásokat! Azt kell biztosítania az MS-nek, hogy aki ragaszkodik a 3rd party megoldásához, az megkötések, problémák nélkül tudja használni a termékét. De ettől még nem kell a Defendert "szándékosan" gyengíteni!
Meg amit már írtam neked, hogy sajnos ezzel a lépéssel lemaradtak az MS-nél. Plusz nem kéne megvárni a biztonsági frissítésekkel az operációs rendszer fő verzió frissítését!
Én a magam részéről üdvözlőm az MS lépéseit.
Azzal meg megint veled értek egyet, hogy nem kéne a plusz beállításokat vagy azok egy részét elrejteni a beállításszerkesztőbe.A leírtakhoz még annyit, hogy igazad van abban, hogy elégedetlenek lesznek az emberek! De, ennek több oka van. Egyrészt az emberi butaság, másrészt az MS hanyagsága ( az utóbbi években nem muzsikált jól a Defender), plusz a 3rd party cégek szándékos lehúzása, stb.
Sokat nevetek azon, amikor azt írják, hogy az MS terméke alkalmatlan a felhasználók védelmére, de az övék igen! Az a baj, hogy az övék sem alkalmas erre, ugyanis amikor jöttek év elején a zsarolóvírusok az ismeretlen verziók esetében majdnem mind elbukott. Szóval, akkor miről is beszélünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest