- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Nagyon érdekes eredményekre jutottam,mióta a digi megemelte a netes csomagomat 1gb esre,azóta rászoktam nézni a sávszélre időnként( a főgépemen ezért kellet linuxra váltanom,de ez más téma)és azt vettem észre egyébként nem elősször,hogy a vírusirtók a Defendert kivéve falják a sávszélt,nálam a két teszt versenyző konkrétan felezte kb.(kaspersky free,és bitdefender free)a képen látható eredményből mindegyik lecsípett 200 mb sávszélt,ez durva,a digis topik ban volt akinek pl: az avast free játszotta ezt el,gyanítom hogy nagy többségük ezt teszi ha van miből elvenni, a kasperskynél szándákosan nem kapcsoltam be a ksc-t,de így is.Csak a defenderrel megy a képen látható érték(ami még mindig a fele annak aminek kellene lennie,de ez megint más ügy)ezt mindig hozza,amúgy defender teljesen kikapcsolva is ennyi az érték.Pedig nálam a csoportházirendben a Felhő Védelmi Szint,nulla toleranciára van állítva,a Felhőben történő bővített vizsgálat is be van kapcsolva,és teljes körű MAPS ra van állítva,tehát nem lehet kifogás hogy az fentebb említett programok felhőre támaszkodnak,nem tudom mire kell nekik ennyi sávszél a netemből,de jobb nélkülük.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest