- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gondor53
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5449 üzenetére
Ezeken túl vagyok. TPM működik mindegyik gépen. Akkor figyeltem fel rá, amikor az egyik gépet hosszabb használat után egy másik felhasználó kapta meg. Erre időközben felkerült a 21H2 frissítés, de az nem befolyásolta a működését. Amikor az új felhasználó office365 accountját kellett volna beállítani, előjött a hiba, és az általad is linkelt FIX ötletekből semmi nem oldotta meg. Próbaképpen egy másik gépen telepítettem a legfrissebb telepítővel a win10-et, ez már a 21H2-vel települt. Az office 365 beléptetés ugyanezzel a hibával meghiúsult. Majd a korábbi 21H1-es telepítővel ismét feltelepítettem a win10-et, teljes tiszta telepítéssel, és azon az office365 gond nélkül működik. Majd ráengedve a 21H2 frissítést, már működő képes marad. A gond csak akkor jön elő, ha egy 21H2-es win10 alatt akar egy másik office 365 felhasználói account bejelentkezni.
-
gondor53
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes probléma. WIN10 21H2 alatt új OFFICE365 account bejelentkezésekor TPM module malfunction hibát ad, és nem lehet bejelentkezni.
WIN10 21H1 alatt probléma mentesen történik ugyanez. Oda-vissza kipróbáltam több gépen is, és a probléma egyértelműen a 21H2-re utal.
Tudtok rá valami magyarázatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest