Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ismét egy találós kérdés. A mai feladatomban először meg kellett csinálnom két word dokumentumot,(1xA4, és 1xA5 formátumban), majd a feladat a végén azt kéri, hogy egy harmadik dokumentumot hozzak létre belőlük. Szerintem körlevél készítőre gondoltak, mert a pontos szöveg így szól:
"A törzsdokumentumot egyesítse az adatforrással, és az egyesített dokumentumot mentse
szorolap néven a szövegszerkesztő alapértelmezett formátumában! (Ha az egyesítés
eredménye több különálló dokumentum, akkor a szorolap nevet egészítse ki egy
sorszámmal!)"
Hogyan kell megcsinálnom? Valószínűleg a körlevél óra nekem elmaradt, mert semmire nem emlékszem belőle...
(#750) bdlackoo!
Végre egyszer megoldást tudok adni, nem csak kérdezni...
Az oszlopok fölé viszed a kurzort, kis fekete nyil legyen belőle, kijelölöd így nyomva tartva a szükséges oszlopokat, majd CTRL+c, és wordben pedig beilleszt. Ha a előregyártott táblázatba nem akarja cellákra szétszedni(bár szerintem akarnia kell), akkor a legegyszerűbb, ha beilleszted simán a szöveget(tagolt lesz), és ha kell, csinálsz köré táblázatot. Bár azt hiszem, hogy megcsinálja magának.
Remélem segítettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest