Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Melóhelyemen van O365 hozzáférésem csak ott le van tiltve a cégen kívüli hálózatból való elérés. Még gondolkodok hogy futok egy kört hogy ezt a távoli hozzáférés tiltást kikapcsolják nálam.
Kipróbáltuk egyébként az o365 adminnal simán meg tudja nézni mi van a Onedriveomon. Ez minden nem egyéni O365nél biztos így van. Egyéninél valszeg az MS nem fogja nézegetni mit töltesz fel mert nagy galiba lenne nekik ha kitudódna.
Igazából kíváncsiságból vettem meg ezt az Ebayest. Azt hittem nem is fogok kapni semmit. De ha már megkaptam akkor valamire csak kéne használni. Egy kevésbé biztonságos biztonsági mentésnek ideális. Sok TB adatom van winyón ami nagy része nem pótolhatatlan, de mégis macerás lenne pótolni ha lehal az egyik winyóm. Ha viszont fent vagy egy Onedriveban akkor legalább gyorsan be tudom szerezni újra a halott winyóm adatait. Ha letörlik vagy zárolják ezt az O365 fiókot akkor max ugyanott vagyok mintha nem lett volna soha. 5TB winyónak fogom fel 600 Ftért. Ennyit megért még ha bizonytalan is hogy meddig él. Több tizezret nem szánnék arra hogy vegyek plusz winyót biztonsági mentésre. 600 ft ot meg szinte naponta dobok ki az ablakon.
Ha van rendesen használható titkosítás akkor érzékenyebb adatokat is pakolhatnék fel biztonsági mentésnek és használhatnám jobban, de ennyi pénzt megért akkor is ha csak a sorozataim filmeim pakolom fel biztonsági mentésnek. Azokat felőlem nézegetheti az admin
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest