Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok lenne egy fontos kérdésem, amire még nem találtam választ!
    A Microsoft Community-n tettem fel a kérdést, de a hivatalos válasz annyi volt, hogy olvasgassam az Office weboldalát meg lépjek kapcsolatba a Microsoft Pinpoint-tal. Mondanom se kell, hogy nem lettem ezzel kisegítve.

A kérdés:
    "Üdvözlöm!

Nekem a vásárlási feltételekről lenne kérdésem!

Van-e valamilyen előírás, hogy ki milyen verziót vásárolhat/kell vásárolnia és jár-e valamilyen retorzió, ha nem megfelelő Office változatot vásárolt és használt valaki?

Pl. én mint másodállású vállalkozó, akinek a vállalkozásában csak egy személy van (én) és évi 1millió forint alatti bevétellel rendelkezik, vásárolhatok-e és használhatom-e a vállalkozásomban egy Office 365 Egyszemélyes (Personal) előfizetést? Ha nem, akkor melyik az a változat, amire elő kellene fizetnem?

Valamint általánosságba is megkérdezném, mert szerintem ez sok mindenkinek segítség lenne, hogy mind az Office 365, mind a sima dobozos változatoknál (pl. Office 2013, 2016, stb.) van-e előírás, hogy kinek/minek (magánszemély, egyéni vállalkozó, kisvállalat, nagyvállalat, stb.), melyik változatokat kell megvásárolni vagy előfizetni rá, illetve jár-e bármiféle retorzió azért, ha nem megfelelő változatot vásárol valaki (természetesen az adott verzióban lévő telepítési mennyiségeket betartva)?

Pl. ha egy 100 fős nagyvállalat előfizet egy Office 365 Kisvállalati Prémiumra amiben 5 gépre lehet csak telepíteni az Office-t, fel is telepítik az 5 gépre (nem többre), akkor azt simán megtehetik (annak ellenére, hogy nagyvállalat, pedig a csomag kisvállalatoknak van szánva), vagy azt mondja a Microsoft, hogy nem érdekel, hogy nektek csak arra az 5 gépre kell Office, mivel nagyvállalat vagytok, így csak az XY változatot használhatjátok, vagy mennyiségi licence-t kell vásárolni?

A választ előre is köszönöm!"

Új hozzászólás Aktív témák