Új hozzászólás Aktív témák

• nonsen5e
    veterán

Vicces ez a diák office...

Év elején regisztráltam.
    Január elején küldtek egy emailt, miszerint időközönként felülvizsgálják a fiókomat, ellenőrzik, hogy még diák vagyok-e. Az educatio oldalán megadtam az összes szükséges adatot, leokézta, nem dobott ki hibát.

Erre hetekkel később küldtek emailt, hogy még mindig nem adtam meg az adataimat, és hamarosan lejár az O365 fiókom.

Megadtam a webformon keresztül ismételten az adataimat, írtam is a supportnak emailt, hogy most mégis ez mi, továbbá nekik is megadtam a formban kért adatokat.

Három héttel később kaptam rá választ, hogy ha nem szeretném, hogy inaktiválódjon a fiókom, akkor adjam meg a személyes adataimat.... (negyedszerre is)

Ez már régen túl volt az első emailben említett dátumon, amiben azt állították, hogy le fog járni a felhasználóm, de továbbra is működött, így mertem azt hinni, hogy időközben az egyik webes kitöltött form adatait feldolgozták, és leokézták a fiókomat.

Hát nem, ma már az O365 weboldalra sem tudok belépni, és a telepített Office programok sem hajlandóak elindulni...

Ugyanez érvényes a szoftverekre is...?
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák