- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
inspiroyhome #48 üzenetére
Kipróbáltam a uncensored vicuna 30b-t. Teljesítményben a gptq-s az olyan két perc /válasz szinten mozog. A gguf viszont egész kellemes gépelési sebességet hoz. Fura, hogy egy cpu gyorsabb itt, mint egy gpu. De olyan 20 prompt után belassult.
Viszont ez a model egy kiköpött bullshit generátor.Amire be van tanítva az úgy oké. De absztrakt kérdésekre szimplán csak hazudik vmit. Nem tudtam meggyőzni, hogy nem, nincs hozzáférése az internethez. Fenyegetésre se. Hozott nekem mindenféle kitalált adatot és 404-es linkeket.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
inspiroyhome #45 üzenetére
Ezek gondolom full lokálban futnak csak. Nem mennek ki a webre, mint mondjuk a Bing AI? Szóval "csak" saját kútfőből válaszolnak?
3060 12G-hez neked melyik branch vált be a GPTQ fajtából? 4bit-64g? Kisebb? Nagyobb? -
Teasüti
nagyúr
válasz
inspiroyhome #41 üzenetére
Van már esetleg vmi telepítő varázslóba csomagolt LLM, amit a magamfajta lelkes kontárok ki tudnak próbálni? Utoljára néztem akkor még azért egy kernel fordítás jutott eszembe a felrakásáról akár csak egy Llama-nak, nem hogy vmi Tensorflow képes cuccnak, így elengedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest