- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
roonin #78076 üzenetére
Én ugyan rövid ideig használtam a 25/1.8 és 45/1.8 kombot (tényleg rövid ideig), mert a 25-öt kiváltotta a 12-40 PRO, míg a 45-öt meg szintén a 12-40 PRO vagy a 60/2.8. De amíg a 25 és 45 volt csak, addig bent 25-tel fotóztam a gyerekeket és a családot, kint meg 45-tel, mert így nem kellett közel menni a gyerekekhez, játszadozhattak nyugodtan és jól el lehetett kapni a pillanatokat. Persze ha közel voltak vagy sokan voltak akkor a 25-öt raktam fel... Képminősége mindkettőnek nagyon jó. Egyébként a 25 bentre kicsit szűkösnek éreztem..... lehetne 17 vagy 12....
Annak idején itt javasolták ezt a két lencsét nekem is, amit köszönök, mert tényleg nagyon jó képet adnak....
Makróra meg Mercutio_ javasolta az előtét lencsét, ő Igen jó képeket lőtt vele -
MrChris
nagyúr
válasz
roonin #75283 üzenetére
Beteszel egy fájlt és csak 30 másodpercet szerkesztesz meg belőle, azaz világossági arányok, kontraszt, szín, wb, amit szoktál/szeretsz piszkálni. Majd lerendereled 12-28mbps között több féle bitrátán és utánna megsasolod melyik még az elfogadható. Egy jó monitoron összevetve 'sajnos' jól észrevehető a különbség 4-5 mbps plussz, pl 18/22. Ha tv-re megy érdemes azon is megnézni, tn panel többet 'elbír' és talán kisebb kontrasztot szeret.
Régen a DV kézikamerák SD felbontásban is 12gigát ettek meg szalagon. Lehet még variálni a tömörítővel, nem csak a bitrátán... -
MrChris
nagyúr
válasz
roonin #75276 üzenetére
Premier/Vegas tökmindegy, amelyik jobban tetszik, mindkettő kiváló minőségben dolgozik, vágás, grade, szín alapban jól müxik. Ha Ps-hez vagy szokva talán a Premier jobban átlátható, nekem a Vegas fekszik kezelésre Kimenetnek h.264-et használok ~28mbps-al.
Átkonvertáltad szerkesztéshez? Miért?? Ilyet nem szabad!! Amúgy is elég gyenge az Oly videója, felkonvertált 720p alatti... A szerkesztőt kell képessé tenni hogy jól olvassa a fájlod, így lehet a legkisebb infó vesztést elérni. -
Lassú Víz
addikt
válasz
roonin #71156 üzenetére
Teljesen logikus lenne egy normál slave, esetleg második villanásos slave funkciót beletenni a vakuba, ha már a TTL vezérléses villanásokat képes venni. De a Metznek ez vagy túl magas vagy az üzleti érdekük ellen van. Vegyél valami rádiós középérintkezős adó-vevő párt, és a probléma letudva. Ha rádiósan oldanád a Pentax vakut miközben Oly TTL-est tennél a kioldó tetejére, akkor a Phottix Strato II Canonról azt olvastam, hogy öröm és bódottá.
-
Studi
veterán
válasz
roonin #71156 üzenetére
Neked mindegy, hogy kínaival, vagy peruival beszélgetsz?
A különböző rendszerek különböző jelekkel kommunikálnak. A vázon ilyenkor neked úgy kell beállítanod, hogy legyen manuál az expo, és ne legyen manuál a vázon levő vaku is, mert különben fényméréshez elővillant, az elsüti a vakut. És ennek megfelelően manuál slave-re kell állítani a vakut is, ha tud olyan módot. A záridő persze max. a vakuszinkron legyen. És akkor még sikeres is lehet.
(De van egy eladó Metz 58-AF1-em az Olympushoz, ha érdekel...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged