Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Lassú Víz
üzenetére
már nem tudom, most dög vagyok megkeresni, valszeg a kusza oly menüben ilyen fejjel úgysem kapnám meg, ha tényleg van egyáltalán
de mindegy is, a lényeg az, hogy a gx1-en elkészült képeken nem lehet visszanézni az élességet rendesen, ugyanakkorára belenagyítok a képbe mint az oly-n, a panán full homályos, az oly-n pengeéles..gondoltam a beállításokban van elcseszve valami, mert így gáz egy kicsit. persze lr-ba felimportálva tökéletesen éles a kép szal szerintem a raw beágyazott jpeg-jével kell legyen a gond...vagy nem tom 
scarabaeus, jmakk: ja lehet, most nincs itt nálam, de gondolom akkor lassabb sorozatot lő, és/vagy hamarabb feltelik a puffer, és a kártyán is plusz helyet foglalnak a bónusz jpeg-ek vagy nem? + a pc-re felimportálva is minden fotóból dupla lesz
szal csak ezért nem hiszem, hogy érdemes raw+jpeg módban kattogni
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de mindegy is, a lényeg az, hogy a gx1-en elkészült képeken nem lehet visszanézni az élességet rendesen, ugyanakkorára belenagyítok a képbe mint az oly-n, a panán full homályos, az oly-n pengeéles..gondoltam a beállításokban van elcseszve valami, mert így gáz egy kicsit. persze lr-ba felimportálva tökéletesen éles a kép szal szerintem a raw beágyazott jpeg-jével kell legyen a gond...vagy nem tom