Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Freddy76
üzenetére
"Kérdés, kell-e nekem markolat, meg hátizsák..."
A markolat szerintem nagyon jó, korábban csak akkor vettem le, amikor egész nap cipeltem a gépet. Hátizsákom is van, bár azt csak obitárolónak használom, de erre jobb mint a korábbi ex-DSLR zsákjaim, mert azokban lötyögtek ezek a pici obik.
Az, hogy kell, az túlzás és nyilván nem ez döntené el, hogy mit választok, de szerintem mindkettő hasznos.
-
szaby_gyerek
tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Ez a markolat nagy fegyvertény, de nagyon emberfüggő, hogy kinek kell és kinek nem. Mellette és ellene is nagyon jó érvek vannak. Én egyébként így használom:
- az e-m5 minden nap nálam van markolatok nélkül a 17mm 1.8-as obival. könnyű és jó
- ha megyek valahova fotózni, akár turistáskodni (12-50mm-hez szinte kötelező) akkor a sima markolatot feldobom
- amikor sorozaton dolgozom pl.: 0.5-1 órán keresztül egy csajra néz az objektív (17-es és 45-ös felváltva) akkor mindkét részét felrakom a markolatnak -
ati3x
senior tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Kell az a markolat, hidd el! Nagyon gondolkodom rajta én is. Lehet ma átugrok a szomszéd faluba és veszek egyet! Próbáltam, hihetetlen mennyivel jobb a fogása. Ráadásul ha a portré részét nem teszed fel, a méreten sem sokat dob. Más.. Tegnap kint voltunk természetfotózni a helyi klubbal. No csak én használok milcet.
Az alap a tükörcsattogtatós.Általában vm Dxxx. Vagy xD. Na jó, két csajnak van kompakt is másodgépnek, Rx100-II, meg valami Leica. Bocs, van még egy milc:sony A7H. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az alap a tükörcsattogtatós.Általában vm Dxxx. Vagy xD. Na jó, két csajnak van kompakt is másodgépnek, Rx100-II, meg valami Leica. Bocs, van még egy milc:sony A7H.