- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
hát canon szenzorok magas iso-ban már inkább rosszabbak, mint mft...nex-eknél végképp...meg már sok megapixeles milc-ek is vannak. sztem inkább a nagy mérettel járó "komoly fotós vagyok" feeling miatt fogynak jobban a canikon dslr-ek, + azért mert akár a sarki boltban is megveheted, na meg mert rengetegen vakon elítélnek mindent ami új, félnek tőle, és inkább vesznek olyant, ami már generációk óta bevált, és mert szomszédjancsinak is ilyen van...az én fotós dslr-es ismerőseim pl sosem hallottak milc-ről, és amikor megjelentem előttük egy nex-el, vagy az oly-val, technikailag könyökből elitélék a cuccot, úgy, hogy fogalmuk sincs mit is tudnak a kicsikék, de nem is érdekelte őket...sztem a milc-eknek idő kell még, amíg az absz átlagjúzerek is elfogadják, felfogják
-
Freddy76
addikt
Ez a bajom nekem is. Unom a batár dslr-t, de a milc gépek között nem találtam olyat, amire annyira cserélni akarnék. Fuji (nekem, meg a lányomnak) lassú, samsung nem, sony nem, m4/3 marad. EM1 qrva drága, meg nagy is, omd-nél zavarnak a vacak gombok (különösen a d7000 után), ep5 tetszene, de evf-fel már batár, és drága is. Perpill a pana gx7 az, amiről azt tudom gondolni, hogy faxa lenne. De nem ugrok úgy bele, mint anno az omd-be...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vallás
- Disney+
- PlayStation 5
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.23)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest