Hirdetés
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - iPhone topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is

Új hozzászólás Aktív témák
- 

aginor
veterán
válasz

Jahno

üzenetére
						Fényerőben rosszabb a Sony, de dof-ban már nem, és a fényerőhátrányát legalább részben tudja ellensúlyozni ISO-val, emiatt szerintem nem használható rosszabbul, mit az Oly.
ROBOTER: a 40-150 szerintem egy nagyon jól sikerült darab, és a méretei megfelelő egy egész napos mászkáláshoz. Ugyanakkor ezzel az új 50-200-al is el tudnék mászkálni, bár már inkább határeset. Cserébe egyes tesztelők azt mondják, hogy képminőségben oba**sz a 40-150-nek. Ha ez tényleg így van, akkor egyszer nekem is ki kell próbálni..
Throme: a cég részesedése jelenleg 1,9% a teljes piacból. Itt már nem tudsz tömegeket bevonzani. Az a helyzet, hogy sikerült a céget a még éppenhogy mérhető kategóriába kormányozni. Nála már csak a Ricoh kisebb, bár növekvő tendenciát mutat. Az OM az egyetlen szereplő, aki csökkent 2023->2024 távlatában.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 96% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest