Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrChris
nagyúr
válasz
Throme
üzenetére
Kétoldalas fóliával ragasztják gyárilag. Hasonlót lehet kapni papírboltokban is. Akár több darabból is összerakhatod a domború felületet. Ha megnyúlt a szilikon azzal van inkább probléma, mert felesleg alakult ki.
Pillanatragasztó nem jó, legtöbb anyagot idővel tönkreteszi, megeszi, befolyhat, a célra is alkalmatlan mert nem rugalmas, annál még a palmatex kontakt is jobb. -
gyapo11
őstag
válasz
Throme
üzenetére
Egy offtopic gépen (Samsung) ugyanez a helyzet. Szerintem a gumi az egy lágyított műanyag vagy szilikongumi, és a lágyító szép lassan kiszivárog belőle, ehhez pedig nem ragad semmi. Ezért azt találtam ki, hogy alaposan letisztítom a fémet, és öntapadós bicikli gumiragasztó foltot szabok be a helyre, ide elég kis darab kell. Ha nagyobb a borítás, akkor is lehet próbálkozni a tisztítás+öntapadós valamivel, esetleg kétoldalas ragasztó de az növeli a vastagságot. Van a dekoros boltokban vékony habosított lap, kb. 2 mm vastag, arra szerintem tapadnak a ragasztók, nem tudom oldják-e az oldószeresek, ha igen, akkor vizes bázisú ragasztóval, de a dekoros boltban biztos tudnak ajánlani hozzá ragasztót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f1.8G objektív (makulátlan állapot!)
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera - 3 akku, cage, 128GB SD, tartozékok
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz + teljes NIKON szett (makulátlan állapot!)
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi