Hirdetés
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Garmin topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
ecaddsell #102052 üzenetére
De aztán azt is leírtam hogy mi az a szempont ami alapján ezt mint _elvet_ tévesen mondani szokták (pl ebben a topicban, de ezek szerint ezt még itt nem olvastad), azazhogy a crop szenzoron azonos rekesz mellett nagyobb a mélységélesség és szerintük ez előny. Csakhogy ebből nem származik előny mert, stb, stb, ahogy fentebb már leírtam.
Megértem hogy te ezt nem gondolod (mint ahogy az "elvi akadálya persze nincs..." kezdetű mondatodból is látszik), de hát ezt nem is neked címeztem, ellenben aztán elkezdtél erre "válaszolva" beszélni teljesen más dolgokról. (amúgy ki mondta mégis már megint hogy m43 2.8-nál _nagyobb_ rekeszen akarna makrózni? A 2.8 még m43on sem diffrakciós limit. Ott csak annyi volt hogy Robin Wong sem rekeszel le bőven mindig diffrakciós határig, miért is tenné) Talán most már akkor érthető miért csúszott ez félre
Új hozzászólás Aktív témák
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest