- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Flashy
veterán
nem is monta hogy cipelni is akarja :) de baby at-s házba meg csak akkor megy bele ha az alaplap at/atx-es, különben fűrészelni kell. lehet hogy csak ilyen háza van kéznél meg ilyen alaplapja.
amúgy simán belemegy, atx már elég jó szabvány ilyen tekintetben. csak olyan probléma lehet atx-szel ha a ház kisebb, vagy ha méretre oké is de a táp pont a procihűtő fölött vagy a hűtő helyén lenne.
amugy a témában már volt topik, ''használd a keresőt'' :) -
cyberdog
tag
Pont tegnap raktam ossze a bartnomnek egy gepet a regi matx-s lapomat raktam bele egy jo nagy atx hazba.Persze en is gondoltam ra hogy esetleg nem fog bele menni de rendesen de minden ott volt ahol kellet lenie.
Csak majd furcsan fog kinezni a picike alaplap egy nagy Atx-s hazban:) de legalabb jobban szellozik -
Zoltán
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ, azt meg pláne, hogy pozitív válaszok születtek :)
-
Zoltán
őstag
Kérdés adott. Remélem tudja valaki. Ha senki, akkor a tippeket is várom :)
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- EAFC 25
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest