- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz KIA Ceed #122619 üzenetére
igen. egt-n belüli eur utalás az SEPA-ra fordul, és az csak SHA költségviselést enged.
1000*0,22%= 2,2€, de ez nem éri el a minimum díjat, ezért 11,87€ra módosul az utalás költsége.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Drizzt #123024 üzenetére
tehát bazinagy adók vannak a fogyasztáson, és a gazdasági miniszter csodálkozik, hogy alacsony a fogyasztás?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz kovaax #123095 üzenetére
protipppro: próbáld meg esetleg az áfát visszaigényelni utána. bár van ismerősöm, akinek ez annyira nem jött be, szóval csak saját felelősségre.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz PredatorZoli #123172 üzenetére
vakmajomnál pont volt ez téma nemrég:
[link]
tl, dr:
átlagbér növekmény 2001-2024: 520% (ksh)
ingatlanár növekmény 2001-2024: 564% (mnb).Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
nagyúr
válasz PredatorZoli #123659 üzenetére
nyugi, semmi ilyen szabályozást nem fogunk kapni. megint bevezetnek valamilyen hatósági árat, csak máshogy fogják hívni.
-
nagyúr
válasz Major Lion #123686 üzenetére
nem nagyon tud más lenni. az országos gdp harmada itt áll elő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest