Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
amargo #15795 üzenetére
Ezen én is matekoltam nemrég, de arra jöttem rá, hogy szélmalomharc. Az a baj, hogy a bankok is ugyanúgy trükköznek, mint a mobilszolgáltatók. A díjtételek egyik fele egy picit drágább, a másik fele meg egy picit olcsóbb, mint a konkurenciánál. Összességében így oly mindegy, melyiknek fogod a sápot fizetni, mert abban viszont jól egyetértenek, hogy mind baromi drága. Én a leghírhedtebbnél vagyok, az OTP-nél. Magáról a bankról semmi jót nem tudok mondani, viszont van egy elvitathatatlan előnye: baromi jó alapkezelője van. Ha van tartalékba helyezhető pénzem, azt mindig berakom valamely befektetési alapba. Általában elharmadolom, és az egyes részeket különböző alapokba teszem. Az egyik harmad mindig pénzpiaciban van, mert azonnal pénzzé tehető, és a kamata is tűrhető. A másik kettőt aszerint rakom el, hogy mekkora összegről van szó és hogy mennyi időre tudom nélkülözni. A 'Supra' nevű származtatott alapja veri mindegyiket, tavaly szinte csak ebben feküdt a pénzem, közel 30%-ot hozott. Ezeknek a befektetéseknek az eredményéből fedezem a banki költségeimet is. Hátránya a módszernek, hogy aktívan kell menedzselni, és OTP-n kívül nem biztos, hogy jegyezhető (vagy csak drágábban). Ha pár hónapra tudok csak félre tenni, akkor az egész megy pénzpiaciba, nem trükközök vele különösebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest