- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
tippre a referált kommentben szereplő arányok már nem így vannak - nem ugyanazok a szektor-részvénysúlyok vannak azokban az alapokban most, mint az origi poszt idején. Azért már jó pár hónap eltelt azóta : ) Illetve nem kiugró azért, mert az US-piacnak is körülbelül 12%-os szelete a HC, és a globál szinten is 10% felett van. Szóval nem kiugró az a 13%, és lehet, időközben változott a "leosztás".
#118480 PredatorZoli
"gyakorlatilag azért nem támogatja a gyereket, mert kvázi meg akarja leckéztetni, (gyakorlatilag szivatni), mondván ő se kapott, had szívjon a gyerek, had tudja meg"Jah, ezt ismerősök körében "displaced agression"-nek szoktam mondani, sajnos rengeteg példát látok rá a környezetemben - láttam. Persze más kontextusban, és vlszg ez soha nem fog megváltozni. Elég mély gyökerei vannak biológiailag is, más fajoknál is, így igazából bizonyos szinten mindenki hajlamos rá.
Engem nagyon úgy kondícionáltak szülők, hogy alapvetően inkompatibilis vagyok heteroagresszióval és rosszindulattal, és inkább segíteni próbálnék az egyénnek, nem elgáncsolni vagy megfúrni (és egy szép adag jóhiszeműség). Nem jó ez sem : )
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest