- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Tehát akkor kijelenthetjük, az iránytű és [minden más] két külön dolog, a [minden más] meg egy és ugyanaz a szerkentyű!
"
Pontosan.
"És akkor pölö egy képernyő orientáció váltása úgy történik, h az az ~1 G átmászik Z-ről Y-ra? Már ha a Z tengelyt a telefon függőleges, álló helyzetében értjük."
A tengelyek konkrétan így állnak. S60-on hasonlóan, és igen, úgy jelenik meg, hogy egyik tengelyről a másikra terelődik az erő.
"Akkor ezért nem reagál a telefon a vízszintes síkban való vízszintes forgatásra...
De akkor erre mindent lehet mondani, csak azt nem, h igazi giroszkóp lenne benne!"A giroszkóp csak egy félrefordítás.
Nem véletlenül hívják angolul accelerométernek."Ha igaz az, amit a fenti linken olvastam, akkor mi van abban a chipben, ami képes mozgó alkatrész nélkül mérni a gyorsulást?? Én egy rugós rendszert tudnék elképzelni, de az már mozgó alkatrész..."
Nem teljesen igaz. Az accelerométerek MEMS eszközök.
Itt egy nagy gyártó honlapja, van jópár adatlap, hogy hogy képzelheted el ezeket.A Nexusban van mindkettő, de ezt amott is leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest