- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is csak átfutottam az oldalt, ez áll az utolsó hsz.-ben:
''GET /vsn/ISA/SAVE-CASTm-SYNCm-WHSEInst.exe HTTP/1.1
Accept: */*
Accept-Encoding: gzip, deflate
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
Host: spweb.whenu.com
Connection: Keep-Alive
Cache-Control: no-cache
When will the spyware stop?! Oh my no! not another?! I've simply at this point lost count of how many pieces of spyware have gotten downloaded.''
Nem tudom, hogyan lehetne kinyirni a szemetet, minél több spyware irtót ki kell próbálni; úgy tudom, nincs egységes, jól használható adatbázis ezek ellen... -
törölt tag
Szerintem spyware.
Bővebben: link
A lap alján lévő irást nézd. -
cornelius
tag
Sziasztok!
Már egy hete minden áldott nap elindul nekem magától a Getright és ezt a SAVE-CASTm-SYNCm-WHSEInst.exe programot akarja letölteni. Már letöltöttem egy párszor, de elindítani nem mertem, bár a víruskereső nem jelez vírust. Valami féreg vagy hirdetés vagy mi a csuda lehet ez?
Ha valaki tudná, hogy mi ez a program és főleg hogyan lehetne megszabadulni ettől az állandó letöltési kényszertől, az ossza meg velem, legyen szíves!
Ja, MyIE2-t használok IE helyett és teljesen mindegy, hogy melyik oldal van nyitva.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest