Hirdetés
-
Mobilarena
Moszkva poszt apokaliptikus romjai alatt. a metró alagutakban élő. az atombomba után életben maradt embereket halálos veszély fenyegeti a felszínről és a metró állomásokról. A mutánsok egyre gyakrabban hagyják el a mérgezett felszínt és jutnak be a különböző katakombákba, alagutakba. Ezen felül ahelyett, hogy az emberek egyesítenék erőiket az állomásokon létrejött városok egymás ellen is harcolnak a hatalomért és egy fegyverért mely a katonai pincékben van elrejtve, ami eltörölheti a megmaradt emberiséget a föld színéről. Artyomként harcolva a remény által hajtva, mi leszünk a kulcs az emberiség fent maradásához, a végső fény a legsötétebb órákban.
A játék, úgy mint az első része egy FPS túlélőhorror lesz, melyben most nem csak egyjátékos, kampányt, hanem többjátékos módot is kapunk.
Hozzá tartozik még, hogy megjelent mindkét részhez egy könyv ami a történetet meséli el, melyeket Dmitry Glukhovsky irt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
HÁT EZT MEG H BÜDÖS .... xd
Mondjuk én AK-val tunkoltam meg Shotival.
Nem fájt neki, EZ meg belelőtt 2 és vége... 

Nem lehet, hogy a REDUX, DLC, plusz nehézségbe nem lehet megölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk én AK-val tunkoltam meg Shotival.
Nem fájt neki, EZ meg belelőtt 2 és vége...