Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Halihó.
Van egy jó meg egy rossz hírem.
A jó az, hogy részemről leszervezhető lenne ez a CD dolog, a rossz az, hogy nálam még nincs CD. Amikor lanyoo írta, hogy részéről rendben van a CDre írás is, én dobtam neki mailt, hogy hajrá. Erre azt írta vissza, hogy részéről előszőr inkább vmi tárhelyre feltétellel próbálkozik a felajánlókkal közreműködve. Azóta részéről semmi hír, én azt hittem, hogy sínen van a dolog.
Ha mégsincs akkor gáz van. Nem adott ő se elérhetőséget, csak a mailcíme van meg.
Szóval most nem tudom mi legyen, van egy olyan érzésem, hogy mindenki vár valaki másra...
Megpróbálok én is vmit lépni az előmozdítás érdekében, ti is cselekedjetek ennek szellemében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 58.5 mm full fém tamper
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest