Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
busausa
csendes tag
Csak a 133-at tudom beállítani,nem sokat enged ez az alaplap.100 Mhz-ért meg nem fogom állítgatni,mert így legalább stabil,csak érdekelt a kérdés,de hát ez van-nem egy tuning lap.köszi a válaszokat!
-
karib
addikt
Ha netán KT133A-s a lapod, akkor az tud 133-as FSB-t. Viszont ezt megütni egy Duronnal elég kilátsátalan, ha nem tudod a szorzót kisebbre venni :(
Ha meg KT133-as simán a lapod, akkor vagy csak be lehet állítani 133-ra, de nem fog menni, vagy csak a RAM-ot tudod 133-ra állítani 100-as FSB mellett. Nézz bele a BIOS-ba is, hogy milyen beállítások lehetségesek (szorzó, FSB kisebb lépésekben, feszültség, RAM aszinkron hajtása, ilyesmik). -
Thom!
veterán
Sajnos mivel az alaplap nem tud szorzót állítani ezért csak FSB marad hátra ami nem sok. Probáld úgy bekonfigúrálni hogy stabil maradjon a rendszer. Ja a kt133 az FSB-t nem igazán bírja nekem 105 környékén behal. Csak jönne a ECS K7S6A-m. :) :D
-
busausa
csendes tag
Nemrégen vettem meg,de még nem volt időm jobban belenézni,csak annyi,hogy az FSB-t át lehet állítani 100-ról 133Mhz-re.Ennyi!Szerintem ez túl nagy lépés egy normális tuninghoz,de talán valami lehetséges.(Forrasztgatók kíméljenek)
Ötleteket Emberek!Ötleteket!
Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest