Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz 14adam #6806 üzenetére

Szóval ami a EuroCase tápon van matrica, meg a ráírt adatok mese habbal? :Y Igazából a 14cm-es ventije elég jól szellőzteti a házat is, bár meglepően meleg levegő jön ki belőle (akkor ezt mind a táp termeli :U ), mert a procit egy coolink-bat hűti, és nem engedi 39 fok fölé, a vga is szinte hideg.
    Igazából már 2 éve így döcög, bár volt egy idő amikor szoptam kék-halállal.
    A vásárlásig visszalévő két hónapot már kihúzza szerintem.
    Köszi a gyors választ. :R
    Kb szerinted hány Wattot fog visszaesni a fogyasztás?

• GerykO

aktív tag

Szerbusztok.

Átfutottam az első hsz-t, de sokkal nem lettem okosabb, mert a nagy részével eddig is képben voltam. Viszont lusta vagyok fizika, illetve elektrotechnika tudásomat feleleveníteni, és mindennek utánaszámolni.
    Szóval abban szeretném kikérni a véleményetek, hogy az adott 4 db tápegység közül, illetve 2 db adott konfig hogyan üzemelne a lehető legkevesebb energiafelhasználással? A biztonság másodlagos, mivel nemsokára beruházok egy Brazos alapokon nyugvó otthoni mindenes szerverre, ami picoPSU-t kap majd, ezek meg mennek a levesbe.

1 konfig: Asus A7N8X, 2500+barton@3200+(2200MHz), 1 GB ddr400, mx440se, 1db ide 40GB, 1db ide 160GB HDD, 1 db ide DVD, pci w-lan
    2 konfig: Daewo mATX, 533 celA, 128+64 sd100, 40GB ide HDD, pci gigabit lan

1 táp: hipro hp-k1517f3
    2 táp: eurocase atx 500 jsp
    3 táp: Display 300PA (azt hiszem ez codegen valójában)
    4 táp: Acorp LC-B300ATX (egy ideje a kacatok között pihen, kibontottam, és barnás poros trutyi ült ki két kondira, amire silicon volt folyatva :C , megy vissza a kacatok közé porfogónak)

Jelenleg az 1-es konfigot a 2-es táp hajtja, a 2-es konfigot az 1-es táp.
    Szóval a húzott barton mx440-el két vinyóval egy DVDvel és egy n-es wifivel befér-e 150W-os fogyasztás alá?
    És a 3-as 4-es tápnak fogjam meg a kábelét, lóbáljam körbe a fejem körül ahogy csak tudom, és engedjem el amikor épp előttem van egy színesfémgyújtó? ;]
    Jöhet privátban is a válasz, és előre is köszi a jótanácsokat. Igazából azon kezdtem el agyalni, hogy a 2-es táp elég szar hatásfokkal dolgozhat ilyen alacsony terhelésnél, és kiváltom valami meglévő hatékonyabbra. Aztán kicsit olvasgatva megrémültem, hogy még a 2-es táp sem életbiztosítás.:Y De a hipro legalább normális táp, ugye? :U

Új hozzászólás Aktív témák