- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
válasz
duronx #134273 üzenetére
Szereld be fordítva, a lényeg, hogy lehetőleg ha házon kívülről - alulról - szívja be a hűvösebb levegőt és a házon kívülre is fújja ki - lehetőleg hátul -
Persze így alulról még porszűrő esetén is kap majd némi port de pár havonta egy kompresszoros kifúvatással ez a gond is orvosolható. -
chopin42
őstag
válasz
duronx #134148 üzenetére
A bal felső 4+4 socket az csak a cpu betápja, csak az kap áramot belőle. 4+4 pin 384 wattot tud leadni, amit még az intel procik is (kivéve talán 10900k szénné húzva) nehezen kérnek be. Egy 10700 bőven megreggelizik, ebédel késő délután (mert annyit zabált reggel), majd vacsira nyom egy sütit, és marad holnapra is bőven. A videokártyát is külön etetjük, arra való a 2x6/8/ egyéb kombó, ai belemegy. Szóval okés a 650-es TengeriHangrobbanás
(nem nekem írtad, remélem nem gond, hogy megválaszoltam)
-
Hunork
veterán
válasz
duronx #110200 üzenetére
Hú de nehéz.
Én az EVGA-t ebből a hármasból.
fixer92: nagyon szívesen, használd egészséggel!
Mirman (110194): Az az FSP Silver, és szerintem is bírnia kéne. Nekem az 500W BQ (igaz, Gold), simán vitte az i7-et és kétféle GTX1080Ti-t, nem gyengéket, Zotac Amp Extreme, MSI Lightning.
-
zs198
aktív tag
válasz
duronx #108406 üzenetére
Volt Raiderem 650W-os és BQ-val is volt dolgom. Az EVGA-t nem ismerem személyes tapasztalataim nincsenek vele kapcsolatban. A Raidernél valóban halkabbnak éreztem a BQ-t. De nem óriási a különbség. A Raidernek gyengébb minőségű a ventije és idő előtt hangosodhat. Nos nekem a 3 év alatt ezt nem kezdte el, de én a BQ-t venném azért biztos ami biztos. (Az EVGA-t is ajánlják, ezért azt is vedd számításba. Jó belsőkkel dolgoznak.)
-
_Atesz
addikt
válasz
duronx #108290 üzenetére
25k körül van:
Seasonic G-450: félmoduláris, 80+ Gold, halk, 5 év garancia.
SpiritKicsit erősebb táp kellene, pl.:
Seasonic G-550: félmoduláris, 80+ Gold, halk, 5 év garancia.
EVGA G3 550W: full moduláris, 80+ Gold, halk, 7 év garancia, félpasszív (kapcsolható)
Ezek egy 12V-os ággal rendelkeznek.
Szerk: ja, hogy már nálad a táp.. Akkor maradjon, majd kiderül, ha meleg lesz a helyzet.
-
chester91
senior tag
válasz
duronx #101810 üzenetére
A Be quiet! az egyik leghalkabb, amit általában ajánlani szoktak a következők:
- Be quiet! 300W Pure Power BQT L8 BN220
- Be quiet! Pure Power 350W BQT L8 BN221
- Be quiet! Pure Power 9 400W CM BN266Ezeken kívül van még ajánlott BQ! táp, de nem vagyok a szakértője, ha az a fontos, hogy halk legyen, akkor ezek a típusok. Csak nem tudom, hogy nagyobbak esetében ugyanaz-e a belső. Ezek 20 alatt vannak, a proci és a vga 204W-ot fogyaszt, a többi legyen kb 50W, tehát a 350-400W-os is bőven elég kellene, hogy legyen, ha a profilodon levő cuccok alá kellene. De javaslom, várj meg nálam jártasabbakat is, általában ugyanakkor, ha nem félpasszív, vagy passzív a táp, ezekre szokták azt írni, hogy extra halkak.
-
-
MMIX
addikt
válasz
duronx #73984 üzenetére
Ajánlott.
S, mint Semmit.
De ettől függetlenül vedd az "S"-t, ahol 5 év garanciával adják. (nincs S, csak kitalált nem hivatalos jelzés) S, mint silver (ezüst).
Az FSP Aurumból van S és itt jelentése is van. (most mindegy, most Rajder a téma, és le is volt írva itt töbszőr, akárcsak a Rader)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest