- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
válasz
lolnext #74195 üzenetére
Én mindenképpen lebeszélnélek. Akivel csak beszéltem M.M.-os ismerőssel mind azt mondja, hogy többet hoznak vissza a népek mint amennyit elviszenek.
Nekem tipikus Zs-brand. Az a helyzet, hogy kínával gyártatnak (nyilván), de nincs olyan kifinomult szűrő/tesztelő rendszerük, mint mondjuk a Waqteq-nek (így utóbbinál jóval kevesebb a selejtesen forgalmazott darab). A software-es támogatásról már ne is beszéljünk, no meg a garanciáról se.
Honor 3c élhető alternatíva, nyilván a 2 giga RAM vonzó, viszont a koros Soc miatt én hosszútávra már nem ajánlanám (de még mindig inkább azt mint a pr*stikat meg Mizu?-kat
). Redmi 2s-re érdemes lenne várnod (na most ez a kérdés megint, hogy tudsz-e) Az mondjuk inkább 60-on fog nyitni, de beesik 50párezerre úgyis. Ha nem, akkor marad a 3c, ami jó készülék, de vannak korlátai, ha ennek tudatában veszed, nem érhet csalódás.
-
-Faceless-
őstag
válasz
lolnext #59141 üzenetére
Nokia Lumia 630/635, Moto G, xiaomi 1s (edigital).
Motorolát az expansysról ajánlom elég jó az ügyfélszolgálat, és a garanciális ügyintézés is elég simán megy. Ha beválalósabb vagy, akkor amazon, és még olcsóbban is hozzá juthatsz.A navon, karbonn, és androidos nokia csodáktól ha nem baj inkább óva intenélek hidd el nem akarsz olyat venni.
-
maggi1886076
addikt
válasz
lolnext #59141 üzenetére
Hol szeretnéd venni? Függő, független, új, használt?Ha 5,5"ig keresel akkor itthon nem fogsz beleférni ebbe a kategóriába. Eseteg a dual sim-es telókat megnézhetnéd kínából. Én inkább ennyi pénzért külföldről próbálkoznék. Pl xiaomi redmi note, zopo, thl stb...
Itt tedd fel a kérdést. Jobban képben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Villanyszerelés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Reklámblokkolók topikja
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged