- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechData
tag
válasz
Oroszlánom #96564 üzenetére
Végül mélyiket rendelted meg a Doogee-t vagy a Lenovot?
-
Oroszlánom
tag
válasz
Oroszlánom #96562 üzenetére
Sziasztok! Megrendelem, aztán ha tényleg nem megfelelő, akkor élek elállási jogommal és visszaküldöm. Addig talán lesz náluk másik.Ennyit megér.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Oroszlánom #96526 üzenetére
Doogee-t külföldről semmiképpen nem érdemes, nem úgy lehetnek meózva mint az itt kaphatóak.
- Saját tapasztalat; a Gearbestről vettem egy 115 dolcsis Doogee-t, ami gyárilag szar volt, semmi nem működödött rajta, szűz rendszeren sem. Nem akarták visszafizetni, a Paypallal nyúlattam át a fejük fölött, így elvileg visszakapom a teljes összeget. Még folyamatban van.Xiaomikról nem hallottam semmi rosszat, jót viszont sokat.
Én mondjuk külföldről nem merek többet telót venni.más;
A Z1C-met akartam lecserélni dual-simes hasonló "kicsi" telóra, de nincsen.
- Volt nálam egy Samu A3 duos (régebbi verzió), újonan vettem. Egy hét alatt sem sikerült megszokni, akadozó, gyenge. Szerencsére nagyon normálisak voltak a boltban, visszavették teljes áron. turbado.hu -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Oroszlánom #95670 üzenetére
Szerintem nem, és ennyiért lehet már kapni (persze aliexpressen) Xiaomi Mi4 készüléket, ami azért komoly készülék. [link]
A mobilarénás teszten is jól szerepelt, igaz pár apróság baszhatja az ember csőrét, mondjuk a filléres értesítő led kihagyása, ami engem pont zavarna
-
dashed
senior tag
válasz
Oroszlánom #95644 üzenetére
Tessék.
Refine gombbal tovabb szukitheted. -
RazorDaPro
tag
válasz
Oroszlánom #95340 üzenetére
Ha 3G van ott ahol élsz, és eddig jó volt, akkor nem nagy veszteség, ha nem lesz 4G-d szerintem. A B20-ra főként annak kell figyelnie, akinek a környékén a 3G nincs rendesen kiépítve, mert akkor bizony marad az EDGE.
A frekvenciákról [itt] vagy [itt] tudsz egy kicsit tájékozódni. Úgy rémlik, hogy volt fent régebben egy összesítő táblázat, de most nem találom, lehet hogy azt máshol találtam, nem emlékszem sajnos.
(#95367) DeFranco: "a gyártók 2/3-a feltörekvő/dzsunka/kistigris?" - Amennyi új kínai gyártó bukkan fel havi szinten, van az 80-90% is, sőt. Egy Xiaomit meg egy Elephone-t sem hasonlítanék össze, az egyik az egyik legtöbb telefont eladott gyártó, a másik meg piacra dobott néhány megkérdőjelezhető készüléket. Azt is furcsának találom, hogy a legtöbb távol-keletit kizárod, a Lenovo-t meg pl. nem, pedig pont ők sültek már fel a kémszoftvereikkel.
Huawei/Honor jöhet? Őket nem írtad egyik csoportban sem, de ha már a Google rájuk bíz egy Nexust, akkor talán neked is belefér. Honor 4C pl. Esetleg Moto G 2nd gen, Galaxy Core Prime, vagy marad a Leon (amiért a vodás ár szerintem tök korrekt).
(#95350) MaNR: A Z5C egy bivalyerős kis telefon, de a szoftverét sokan szidták, MM talán helyrepofozza, nézz be a topikjába. iPhone SE az OS miatt talán jobb hosszútávon, ha túlteszed magad ilyeneken, hogy az előlapi kamera 1,2 MP (most gondolj bele, az milyen lesz 4 év múlva, már most is elég gáz egy középkategóriás telefonnál is). A kávák miatt meg méretben akkora, mint a Z5C. Meg a másik, hogy ha a 16 GB nem elég (4 évre azzal főleg nem terveznék, de felhasználói szokásoktól függ), akkor már 190e forintnál járunk.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
Oroszlánom #95239 üzenetére
Külsőre nem tetszik. Tudom, tudom, válogatós vagyok, de az összegből a lehető legjobbat és legalkalmasabbat akarom kihozni.
-
Oktive
csendes újonc
válasz
Oroszlánom #94898 üzenetére
Szia!
Semmi probléma nincs vele, csak nekem nem tetszik a miui. Megszoktam a stock droidot , és ahhoz húz a szívem
-
cidalain
veterán
válasz
Oroszlánom #94898 üzenetére
(nem mondta hogy probléma van vele, hanem azt mondta hogy neki nem jött be
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- E-roller topik
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest