- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MonRo
tag
válasz
Vermilion69 #83560 üzenetére
Szia!
Megy le az ára, csak ki kell fogni. Nálunk az Auchanban kifutóra volt állítva, 70.000-ért adták. Kettő volt, feketében. Már elvitték őket. (Beszerzési árukat megmutatták, 86-volt.) Gyártói garival. -
ViSAS
senior tag
válasz
Vermilion69 #83560 üzenetére
A bolti gari és a gyári gari is a Cordonba küldi és hiába 2 éves, ha egyszer alapból erősebb és jobb üzemideje van.
Dehát a te pénzed, sok sikert a P8 litehoz!
-
ViSAS
senior tag
válasz
Vermilion69 #83539 üzenetére
Tudsz szerezni GSM boltból 75-80 ezer forint körül is. Én megbarátkoznék a gondolattal, vagy valahogy próbálj még spórolni és rátenni egy kis összeget, mert csak ez felelne meg minden elvárásodnak. A felsőkategóriás Sonykat, tehát a Z szériájukat biztosan nem kell félteni support szempontból. Az említett Z1C-re is hamarosan érkezik az 5.1.1, ami jelenleg az elérhető legfrissebb stabil Android rendszer...pedig nem mai készülék.
Szervíz szempontjából a Sonykat magyarországon csak a Cordon Electronics Kft. szervizeli hivatalosan, így akárhol is vásárolt a készülék, javítási igény esetén kb. minden esetben ott köt ki a készülék. Többnyire pozitív kimenetelű a hozzá került készülékek története. A beázásos garancia igénylésekkel szokott maximum kötekedés lenni. A megoldás egyszerű: nem fürdeted ha nem akarsz ebbe a helyzetbe kerülni. -
amerigo
aktív tag
válasz
Vermilion69 #83544 üzenetére
A Speedshopban vásárolt Honorokat a Speedshop szervizeli.
-
Shingen
addikt
válasz
Vermilion69 #83539 üzenetére
Lenovot is a Telemax szervizeli mint a Huaweiket meg a Honrokat, nekem Honor van remélem soha nem kell megtapasztalnom milyen is az a szerviz.
Én is rosszakat halottam róla, de volt a Honor topikba akinek normálisan intézték.
Laptop fronton ott sokkal több rosszat hallottam a Lenovo gariztatásról. -
Alister71
nagyúr
válasz
Vermilion69 #83530 üzenetére
A Sony Z1c a neked való.
-
ViSAS
senior tag
válasz
Vermilion69 #83530 üzenetére
Szvsz ezek közül egyik se fogja kibírni a te használati szokásaidból ítélve 1 napig. Ezeket nézd meg: Sony Z1C, LG G2, Lenovo P70
-
Shingen
addikt
válasz
Vermilion69 #83518 üzenetére
Mi a szempont p70 aksiban erős, P8 lite meg kamerában.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Lenovo P70, ez nem is lehet kèrdèses. Magasan a legjobb a 3 közül.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Sztem a p70
-
törölt tag
válasz
Vermilion69 #74697 üzenetére
Tuti lesz ! Csak nem a sima E4 ahnem a E4g.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Vermilion69 #74697 üzenetére
Szerintem életképtelen konstrukció...
-
Dolphine
addikt
válasz
Vermilion69 #73709 üzenetére
Példát tudnál írni?
-
törölt tag
válasz
Vermilion69 #73248 üzenetére
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Vermilion69 #73248 üzenetére
Lumia 635 (t-nél) tudom, hogy azt írtad, hogy inkább droid, de meg kellene próbálni, hátha bejön neki, ezen az árszinten szerintem jobb wp-t választani.
droid: Thl t6s (független) link és kb ennyi
-
pulguinha
aktív tag
válasz
Vermilion69 #71161 üzenetére
Nem igazán ismerem a márkát és a garanciát fontosnak tartom, hogy megbízható legyen. Még a "sosem romlik el" típusúaknál is belefutnat az ember, hibás szériába így nem mernék nagyon kockáztatni. De köszönöm a tippet.
-
mdk01
addikt
válasz
Vermilion69 #66784 üzenetére
Van buktató, mert kicsit furcsa mire fel engednek ennyit?
Köszönöm a válaszod. -
Gianni57
újonc
válasz
Vermilion69 #66416 üzenetére
Köszönöm! A képek alapján pedig az LG elegánsabbnak tűnt, azt hittem az a komolyabb.
Maradok a Lumiánál.Bocs ez (#66415) w333-nak ment.
-
mike1334
veterán
válasz
Vermilion69 #66394 üzenetére
Redmi 1s, 55 ezer. Barátnőmnek pár hónapja az van, és nagyon szereti.
-
mtcob
senior tag
válasz
Vermilion69 #46343 üzenetére
Esetleg linket tudsz adni?
(#46344) Tama03 +1 az L5 II-re
-
levente222
tag
válasz
Vermilion69 #39759 üzenetére
Ok, Köszönöm szépen a válaszaitokat!!
-
dokee78
félisten
válasz
Vermilion69 #39755 üzenetére
Nekem nincs panaszom,ami miatt nem ajánlanám másnak.
-
dokee78
félisten
válasz
Vermilion69 #39749 üzenetére
Rosszul látod.
-
levente222
tag
válasz
A,nem tetszik,
B, nem szívesen veszek samsungot, én az eléggé problémásnak hallottam
C,nem egy árkategória az L-el(+20-30k) -
levente222
tag
válasz
Hát én ilyen flottás vagyok, tehát évente változik a szolgáltató(jelenleg telenor), ezért kéne független, lehet inkább l, mert végül is célnak megfelel, egyedinek mondható, és jól néz ki, de meglátjuk.
-
levente222
tag
válasz
Vermilion69 #39743 üzenetére
Netről rendelném
-
greg83
csendes tag
válasz
Vermilion69 #39628 üzenetére
Nem rajongok a nokiákért túlzottan... inkább androidos lenne a befutó
-
ZolkoW
őstag
válasz
Vermilion69 #38755 üzenetére
kell hogy legyen fólia, ebay esetleg...
kameragomb tutiság, de meg lehet lenni nélküle. én leginkább azt szeretem, hogy azt nyomva egyből fényképezőként éled fel, persze biztos beállítható ez is hangerőre..
ja, én pl. Anysoftkey-t használok 4 soros magyar billentyűzettel, esetleg egy próbát megér - ott van még szmájli is -
MurdR
veterán
válasz
Vermilion69 #38755 üzenetére
Lesz rá fólia, türelem
Az meg hogy gyárilag fólia... ritka -
válasz
Vermilion69 #38680 üzenetére
Csak "szállítási" fólia van a készülékeken, ami ráadásul tele van feliratokkal...
Fólia egyébként egy-két ezer forint, jellemzően ingyen teszik fel -legalábbis a mi boltunkban így van. -
válasz
Vermilion69 #38640 üzenetére
Nyilván azért, mert mindkettő jó vétel.
A kérdés egyébkét egyszerű:
Pro Galaxy Ace 3:
- jobb ár/érték arány.Pro Xperia L:
- jobb kamera.Leegyszerűsítve. Nektek kell tudnotok, megér-e nektek a jobb kamera 7 ezret.
-
D4ni
őstag
válasz
Vermilion69 #38638 üzenetére
Már hiába :/
-
válasz
Vermilion69 #38614 üzenetére
Ezért mondtam, hogy Xperia L.
-
motoflug
őstag
válasz
Vermilion69 #38614 üzenetére
Hát ez a kamera a legneccesebb téma. Nekem az Xperia U-m jobb képet lő, mint az L520,de a tesztekben pont fordítva látható. Szóval ez kicsit felhasználófüggő is,de ..ból várat azért nem lehet. Az tuti, hogy szerintem igen hasonló az Ace 3 és az Xperia L ilyen téren. Menjetek el, nyomkodjátok meg T-ben mindkettőt,hátha szerelembe estek.
-
motoflug
őstag
válasz
Vermilion69 #38607 üzenetére
A Samsung mellett szólhat a 26 (24+2) hónap garancia is.
A kameráról valaki fentebb linkelte ezt. Katt a kép alatt a color posterre, és hasonlítsd össze.Most nézem, hogy már ott van.
-
válasz
Vermilion69 #38604 üzenetére
Fúúúúú, most teljesen összezavaródtam...
Akkor mégis inkább Xperia L.
-
válasz
Vermilion69 #38602 üzenetére
Hölgykézben szerintem szebben mutat egy lekerekítettebb Samsung, meg aztán annak kisebb is a mérete. Szóval akkor legyen nálam is az Ace 3 a befutó.
-
válasz
Vermilion69 #38596 üzenetére
Azért mondom a Sonyt, mert a kamerát mondtad, mint fontos elem.
Én inkább samsungos vagyok, én Ace 3-at vennék, de te nem én vagy.
-
Švejk
őstag
válasz
Egyértelmű, Ace III. Erősebb, frissebb, rondább, műanyagabb, de alapvetően sokkal jobban megéri.
-
dokee78
félisten
válasz
Galaxy Ace3
Alcatel Idol S? -
válasz
Vermilion69 #38579 üzenetére
Amennyiben nem vagy az a telepítgetős/mókolós fajta, a 820 is jó vétel lehet, bár én az Android mellett tettem le a voksom.
-
válasz
Vermilion69 #38576 üzenetére
Ez alapján a 820 a legjobb vétel.
Bár, jobban megnézve a kontúrokat, az L képe sem rossz. -
motoflug
őstag
válasz
Vermilion69 #38576 üzenetére
Szerintem Ace 3.
-
Algotis
addikt
válasz
Vermilion69 #38466 üzenetére
Itt lecsekkolhatod hogy miket tud alkalmazás terén a WP, az alapokat tudja, van BP menetrend, zseblámpa stb.
-
Algotis
addikt
válasz
Vermilion69 #38464 üzenetére
Ha fontos neki hogy telefonálásra, sms-re és fotózásra használja, és amit akar azt gyorsan csinálja a telefon akkor WP, de ha alkalmazások kellenek neki akkor az Ace 3.
Én személy szerint a WP-t javasolnám neki
-
Švejk
őstag
válasz
Vermilion69 #38462 üzenetére
Visszakérdeznék?
Csempe vagy Android? Mi tetszik jobban? -
válasz
Vermilion69 #38394 üzenetére
feltöltős konstrukcióban vásároltat nem tiltanak le, nem lenne miért.
-
gkris3
tag
válasz
Vermilion69 #38243 üzenetére
lumia 620? amiket felsoroltál teljesíti, vakuja is van.
-
mtcob
senior tag
válasz
Vermilion69 #38213 üzenetére
Nokia elég minőségi AMOLED-et gyárt, nekem volt Nokia C7-00-m 1,5 évig és azóta sem égett be, pedig mindig max fényerőn használtam
Ettől független technológiájából adódóan be tud égni, de sokkal nehezebben mint egy Samsungnál
Java nem hátrány egyáltalán
WP egy nagyon gyorsan fejlődő rendszer, frissítések nagyon gyorsan jönnek (főleg nokiánál), stabil és gyors, nagyon sokan elégedetten használják , szóval szerintem egy olyan embernek, aki csak használni szeretné a telefont, nem szeretné mókolgatni és nincsenek extrém igényei ,annak ez a tökéletes rendszer (no meg persze az iOS, de az egy pár árkategóriával feljebb mozog)
-
mtcob
senior tag
válasz
Vermilion69 #38209 üzenetére
Ilyen felhasználásra tökéletes lesz a WP8, mert stabil, gyors és egyszerűen kezelhető
PartNeroGsm-nél érdemes megnézni a Lumia 720-at, vagy a 820-at, mindkettő belefér az árba, és bőven hozzák az elvártat
820 inkább ajánlott a több RAM miatt, ami miatt a későbbiekben vélhetőleg tovább kapja a frissítéseket
-
Ace owner
addikt
válasz
Vermilion69 #38209 üzenetére
Xperia P generációja egy silány szemét volt szoftveresen, ellenségemnek sem kívánom. L már más tészta, de neki szerintem pont tökéletes volna a Windows Phone 8 ha tényleg csak alap funkciókra kellene.
-
HuMarc
veterán
válasz
Vermilion69 #38200 üzenetére
Ha az én listámra gondolsz, akkor az ott van az Összefoglalóban, meg az aláírásomban is, de belinkelem neked most
Reményeim szerint holnap update-elem.
Mint a borravaló
-
mikersz1
senior tag
válasz
http://logout.hu/bejegyzes/humarc/okostelefonos_bestbuy_lista_junius_havonta_kulonle.html
Ezt jól lekéstem.
-
mtcob
senior tag
válasz
HuMarc-nak van egy havonta frissülő BestBuy listája, szerintem arra gondolsz
-
Cha-b
senior tag
válasz
Vermilion69 #32995 üzenetére
Nem használt, új.
olyan fólia van rajta aminek a jobb felső sarkán van egy piros fül ami túllóg, ott kell lehúzni.
De van rajta 3-4 kicsi légbuborék, gondolom a gyárban elbahták a felhelyezést -
Cha-b
senior tag
válasz
Vermilion69 #32989 üzenetére
Van rajta, de egy ilyen nem lenne jobb? [link]
+ ami van rajta alapból, azon van 4 légbuborék, ami igencsak bántja a szememet.
-
cyberkind
félisten
válasz
Vermilion69 #32670 üzenetére
Nekem azért tetszik mert Androidos és jó kamerája van, ami fontos szempont, kb 5000 Nokia után, hamarosan átnézek majd !
Köszi mindenkinek újra ! -
cyberkind
félisten
válasz
Vermilion69 #32665 üzenetére
Akkor a 4.1 a max, ami bőven elég mindenre(nálam az, zene, kamera, telefonálás) ?
Nekem csak a 6 coll a nagy addig minden ok !
Sony garisat érdemes venni, vagy elég a sima bolti, ez mindenkinek szól !(#32669) pit stop
Z1 219 ezer, kicsit drága !(#32667) quailstorm
Igen a frissítések okék, csak a képek amiket készít fontos hogy nap legyen hozzá ! -
Riuko
senior tag
válasz
Vermilion69 #32643 üzenetére
Sok boldog percet hozzá!
-
Riuko
senior tag
válasz
Vermilion69 #31904 üzenetére
Hát ha azzal nem, nyelvvel biztos lehet....
-
w333
félisten
válasz
Közép kategóriában ajánlom az S Advance -t + egy körömvágót !
-
pit stop
addikt
válasz
Régi nokiák mind ilyenek. Legújabb ilyenek az 500, 700, n8.
Ezek jobbak mint a kolléga által említettek szerintem. -
Švejk
őstag
válasz
Igen, a régebbi rezisztív képernyősek, mint pl a Samsung Champ, vagy android vonalról az LG GT540. Viszont ezek kezelése döcögősebb.
-
pit stop
addikt
válasz
Vermilion69 #31868 üzenetére
Én Iont venném, sokkal inkább azzal jelennék még bárhol
-
migabi24
nagyúr
válasz
Vermilion69 #31870 üzenetére
Kamerába veri az ion a 4x-et
-
enginev3.0
félisten
válasz
Vermilion69 #31868 üzenetére
Nem fogsz rajta Sony Vegas-t futtatni, még mindig azt mondom, hogy nem életbevágó a 4 mag
Egyébként én hands-on videókat szoktam nézni youtube-on, és akkor látom, hogy használat közben mennyire gyors a telefon, minél többet nézel annál okosabb leszel, alkalmazásokból milyen gyorsan lép ki, utána mennyire lassul, multitask stb... ennél jobb nincs sebesség tesztelésre, kivéve ha mindkettőt tudod használni 1-1 hétig ingyen -
w333
félisten
válasz
Vermilion69 #31862 üzenetére
Kollégám most vett Telenor -tól egy LG Optimus 4X HD -t 20 ezerért, nagyon meg van vele elégedve, nyomkodtam egy kicsit és azt kell hogy mondjam hogy nagyon jó telefon
szép kijelző, gyors menü semmi laggot nem tapasztaltam
az akkuja erős használat mellet 1 napig simán bírja, az nVidia tegra -val nincs semmi baj mert pl. a "Real Racig 3 szépen és zökkenőmentesen futott rajta !
Én mindenképp az mondom hogy az LG Optimus 4X HD -t válaszd !
És hidd el nekem hogy kell az a 4 mag, hogy minden zökkenőmentes legyen ! -
Vermilion69
aktív tag
válasz
Vermilion69 #31862 üzenetére
Elnézést, az kimaradt, hogy azért fényképeznék is vele és videót is vennék fel olykor
-
enginev3.0
félisten
válasz
Vermilion69 #31847 üzenetére
Az én véleményem hogy ION, szebb kinézet, jobb kamera, szebb felhasználói felület
4+1mag 1GB ram mellett szerintem nem sokat dob az LG-n
-
Riuko
senior tag
válasz
Vermilion69 #31847 üzenetére
Ion nekem szebb, 4x hd sokkal erősebb és finom megoldások jellemzik.
-
Gery1987
őstag
válasz
Vermilion69 #31771 üzenetére
Szervusz!
Utána néztem az általad kinézett készülék hardveres részének (Xperia L). Egy fokkal jobb mint a sajátom, de úgy vélem, hogy 2-3 év múlva is elég lehet. Ha Sony-t szeretnél akkor érdemes ott körbenézned persze! Sokáig én Nokia-s voltam de erre az okos telefon üzletre elég szarul fordultak rá. Azóta van egy Samsung-om. Jó telefon az is, de a Sony-nál is van jópár opció. Pl az Xperia M még és talán az Xperia GO az még kicsit bírja is a gyűrődést.
Más márka: Samsung: Galaxy S3 mini, Galaxy S Advance,
HTC Desire 500.Ha érdekel a WP akkor Lumia 520, Lumia 620, Lumia 820 (az már 75 ezer?).
Ezeket nézd végig. Ha egyik sem akkor az Xperia L az egyértelműen legjobb választás, vagy az Xperia M. Ott már max a külső dönt mert a belső majdnem ugyanaz.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Vermilion69 #31685 üzenetére
Szerintem a like 300 jobban megéri,de kérdés hogy te kihasználod-e.
pl ezt:0 Ft-os percdíjjal hívható számok
like50:3óra/hó
like300:havonta 100 óra erejéig+ kedvezőbb percdíjak
percdíjak is kedvezőbbek.2690 havidíjat meg én pl leforgalmazok mint a huzat
De ha te nem használod ki és elég a kisebb díjcsomag akkor értelemszerűen...Én a webshopon úgy látom,hogy nem mindegyik készüléket lehet like300-zal részletre venni.Nem nagyon értem miért.Esetleg ha leírnád hogy mennyi a keret rá ill mely készülékek tetszenek v melyiket tudnád így részletre megvenni akkor könnyebb lenne.
-
w333
félisten
válasz
Vermilion69 #31286 üzenetére
Igen ! sokkal jobb választás mint az Xperia Ion
-
w333
félisten
válasz
Vermilion69 #31280 üzenetére
Mennyi a max keret amit rászánsz
és függő vagy független ?
-
dokee78
félisten
válasz
Vermilion69 #31277 üzenetére
Ezt komolyan kérdezed?
-
Wa2x_
veterán
válasz
Vermilion69 #31249 üzenetére
De legalább te annyit, tudsz mi az az Android.
(#31251) aero.: Dominoba kellene, azt elfelejtettem odaírni, így már drága az S Advance sajnos.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Vermilion69 #30352 üzenetére
Igen érdekes, valami baja lehet szerintem. Ha nem, küld a linket, meg veszem
-
maggi1886076
addikt
válasz
Vermilion69 #30352 üzenetére
bármi
-
tvamos
nagyúr
válasz
Vermilion69 #29918 üzenetére
Ha igy allsz a dologhoz, akkor esetleg fontold meg a Lenovo P770/780 keszulekeit. Azok uzemidoben jok, es nem is iszony dragak. A kozosseguk is Jo, szerintem.
roberto211
HTC One vagy iPhone 5?
Ha van keret, akkor az iPhone! Nekem az jobban tetszik, Minden megy out of the box. Csak nem futja ra, ezert van WP8. (Ez sem rossz, sot!.. Sokkal elegedettebb vagyok vele, mint barmivel, amim eddig volt. Persze a Nexus is jo...) -
chab7
addikt
válasz
Vermilion69 #29915 üzenetére
Milyen ő ???? Már élnek is ezek a vackok? Én úgy tudtam a tárgyakra nem használunk személyes névmást csak "ez" vagy "az"
Ugyanúgy borsódzik a hátam mint a "kicsike" és a "drágaság" megszemélyesítésekre.Bocs a kirohanásért, de már nehezen bírom mikor ilyeneket olvasok. Sokak annyi pénzzel azt sem tudják hova tegyék és akár pár havonta 100 ezres telefonokat cserélgetnek és még meg is személyesítik. Szörnyű időket élünk, miközben sokan meg azt sem tudják mit esznek másnap. De a telefonunk az "Ő"
-
Deck
titán
válasz
Vermilion69 #29908 üzenetére
Nexus 7 + Bluetooth billentyűzet szerintem a legjobb megoldás arra a célra. A Nexus 7 akksija 10óra körül is simán bírja. De persze tetszik-e neked? 50-60körül van újonnan.
-
Deck
titán
válasz
Vermilion69 #29902 üzenetére
Van persze olyan is csak magyar kiosztásút keress. Telefont milyet szeretnél? Mennyiért? Mekkorát? Na meg ugye 3-6óra kijelző használatot bírnak kb az okostelefonok.
-
Deck
titán
válasz
Vermilion69 #29896 üzenetére
Vannak mini Bluetoothos billentyűzetek is. Keress rá szerintem elég jók
vagy normál méretű esetleg kisebbek is.
-
Deck
titán
válasz
Vermilion69 #29894 üzenetére
Bluetoothon tudsz egeret és billentyűzetet is. OTG-n is de ott kábelezni kell. Tehát a Bluetoothost ajánlom.
-
Tyer
őstag
válasz
Vermilion69 #29314 üzenetére
Sorrend (szerintem)
Ion>Acro S>V>L -
Tyer
őstag
válasz
Vermilion69 #29281 üzenetére
Azt gyorsan felejtsd el!!!!
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Vermilion69 #29217 üzenetére
Sony Xperia u 35 korul jobban jarsz vele (szerintem). Azt meg felejtsd el h sokáig nyuzod ameg szet nem megy. Az oruletbe fog kergetni. Okostelefonoknal mar sajna nem igy mennek a dolgok
-
Vezér
tag
válasz
Vermilion69 #29222 üzenetére
Te tudod mi az ami neked igazán fontos. Ha zseblámpára van szükséged akkor jó a led vaku. A Wp egyszerűbb, nem kell vele babrálni hogy normálisan működjön. App felhozatal a nem ér fel a play áruház kínálatával, de minden ami fontos van. A L520 klasszisokkal használhatóbb és gyorsabb az Arc S -nél. Ez az én véleményem.
-
Tyer
őstag
válasz
Vermilion69 #29222 üzenetére
A Windows-al nem lenne baj ( söt), ha nem lenne fürdöszoba hangulata... Nekem csak a kötöttségével van bajom. De a vakut leszámitva nagyon jo lenne neked ennyi pénzért.
-
Vezér
tag
válasz
Vermilion69 #29201 üzenetére
Az Arc S jó kis teló,... Volt 2011-ben. Én Lumia 520 -at ajánlom ebben az árkategóriában. Olvass utána.
http://mobilarena.hu/teszt/nokia_lumia_520_tudja_amit_a_nagyok/bevezeto.html -
Tyer
őstag
válasz
Vermilion69 #29217 üzenetére
Van azért, a kamerában, meg a prociban, amit ugye beszéltünk, hogy fontos neked...
Meg S-re van 4.0, S nélkülire nem biztos... (mármint gyári) -
Tyer
őstag
válasz
Vermilion69 #29215 üzenetére
-
Tyer
őstag
válasz
Vermilion69 #29212 üzenetére
Szivesen, azért vagyunk, hogy segitsünk (mm ha már ittvagyunk ebbne a forumban)
Amiket szeretnél:
Alkalmazások - JElenleg kb. 4.0-s androidtol nem nagoyn van nagyobb elvárása az appoknak, ugyhogy az elég. 2.3 is elég lehetne, de már szinten minden tudja min. a 4.0-t, szoval ez annyira nem szempont...
Film nézés esetleg hosszú úton (egyetemhez sokat fogok utazni)- Jó akku idö, és nagy kijelző (Min. 4')
Dokumentumok olvasása -word, ilyesmi-: Itt az elöbbi 2 szempont.
Játszanék is rajta néha: 512 Ram fölött jo lenne, de az anyagi keret sajna ezt nem fogja hagyni...
Netezni jól lehessen rajta: Szerintem itt is a proci, meg a kijelzö a lényeges.
Rendes fényképező: Ez egyedi szempont, ezzel mondjuk nem értek... De ugy tudom a sony-k jok benne...Arc S szerintem jo választás lehet...
4,2 kijelzö
1,4es proci. (Ehhez elég az 1500as akku)
4.0-s rendszer -
mikersz1
senior tag
válasz
Vermilion69 #29210 üzenetére
A sony xperia arc S 2011-ben felsőkategóriás telefonnak készült, míg az xperia j 2012-ben alsókategóriásnak.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Vermilion69 #29207 üzenetére
igaz nem sony:egy kicsit hozzáraksz és kapsz huawei y300-at, galaxy ace2-t.
-
Tyer
őstag
válasz
Vermilion69 #29207 üzenetére
Miért Sony, és mik az elvárásaid, mert akkor látszik, hogy mi elsödlegesen fontos...
-
Tyer
őstag
válasz
Vermilion69 #29205 üzenetére
Nem oltásbol mondtam, hanem az elöttem szolokat megerösitendö, hogy egyértelmű.
Ha angolul tudsz... -
Tyer
őstag
válasz
Ez nagoyn egyértelmű...
-
batai15
félisten
válasz
Használt arc s.
-
tresh
veterán
válasz
Arc S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Házimozi belépő szinten
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest