Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vermilion69

    aktív tag

    válasz Blackmirror #31687 üzenetére

    Mondta a hölgyike, hogy a like díjcsomagokon belül tudok ugrálni, de gondolom ha telefont veszek részletre a like 300as mellé akkor már nem.. ez a gondom, hogy nem tudom megéri-e mondjuk 2 évig fizetni egy Xperia L-re összességében 50ezret. Olyan telefont szeretnék ami 2 év múlva is normális, használható, nem elavult.. árban, a like 300as mellé max 3000 forintos részletfizetést vállalnék ami 24 hónapra 72 ezerre jön ki, szóval maximum valahogy úgy.. de nem tudom a like 300ason belül milyen telefonok vannak amik megérnék ezt a részletfizetés dolgot, vagy inkább vegyek használt telefont vagy nem tudom..

    Teljesen tanácstalan vagyok, mert eddig egy xperia ion-t szerettem volna venni, telenorost, viszont függetlenítettem volna a szolgáltatónál, de visszaírták, hogy akkor ha hűség van az előfizun akkor ködbért kell fizetnie annak akinek a nevén van + még a függetlenítés ára is.. szóval ez felejtős lehet.. :(

    Nagyon nem tudom már, hogy mi érné meg jobban, remélem tudsz/tudtok valami tanácsot adni...
    Sokat fogok utazni, úgyhogy filmet néznék rajta amíg vonaton vagyok, neteznék rajta.. alkalmazások is jól jöhetnek és játszanék is rajta néha, szóval mindenre használnám egy kicsit.. Eddig SE-m volt és hozzánőtt a szívemhez és nem tudom, hogy melyik márkára lenne érdemes esetleg váltani ha érdemes..

Új hozzászólás Aktív témák