- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
Miért baj ez?tök jó mikrókat gyárt
w333: olyan nincsen hogy sem a mentők sem a police de még az orvosi ügyelet sem ér ki?én ezt nem tudom elhinni.
-
Blackmirror
őstag
jó válasz a ménem androidra
-
Blackmirror
őstag
Itt a hétvége,persze jól megfáztam nehogy unatkozzak
-
Blackmirror
őstag
Ugye?mondom én
Remélem nem lesz rosszabb.
Mondjuk nekem jookerrel sincs semmi bajom,néha túlzásba viszi a mikrogyártó cég reklámozását de nem gond.Jó az ios igaz nekem nincs sok tapasztalatom vele,mert én nem használom.Ami nekem szembetűnt hogy egy kicsit olyan szedett-vedettnek hat...ezalatt az ikonokat meg a kinézetét értem,de biztos azért van mert új és szokatlan.Az meg soha nem érdekelt egyébként, hogy ki honnan kölcsönöz.Használható?akkojóvan.
Bár sokak képesek ezen is rugózni értelmetlenül. -
Blackmirror
őstag
ez valami trollreg az biztos.
egyébként a teszt után olyan 200hsz-ig olvastam a iphone 5s topicot addig még úgy rendben is volt -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #4330 üzenetére
Á pl ez sem volt egy olyan hszem amiből kiderülne valami:[link]
És ez elég régi.
Mindegy zárjuk le a témát,én nem értettem miért csodálkoztok. -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #4320 üzenetére
Ez nagyon jópofa végülis az égnek álló haj meg a fekete felső az a mostani avatarjával is stimmt.
#4327) HuMarc: mi van velem már megint?
Szerk vol.2.ezt nem hagyom szó nélkül:
"Finomabb a modor, választékosabb a szóhasználat, több az érzelem."Finomabb a modor-ez biztosan.
választékosabb a szóhasználat-erről a köszcsi,puszcsi,szercsi jutott hirtelen eszembe és elkezdtem röhögni.
több az érzelem-ez neked hogy jön át a szövegből.Egyébként volt olyan, hogy leírtam egy kommentembe: cuki vagy csajos valami ilyesmi de rögtön észhez kaptam,hogy kockafórum és ezt nem kéne
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #4311 üzenetére
Ettől most így majdnem falnak szaladtam ne vedd sértésnek.Pedig az oroszlánt okosnak tartom.
Szerk.:HuMarc:nem néztél be a lumia820 topicba ezek szerint.Én erről beszélek.
Vámmegkerülésről adócsalásról én nem láttam semmit,te igen?Bármi is történik én ártatlan vagyok!A sárkány egy szent állat
De nekem úgysem lesz ilyen egyéni izém meg nem is érdekel. -
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #4308 üzenetére
Erre Bog épp a csúcsforgalmas szövegemet mondja
Ed3r_X:sajnos sok ilyen van itt,nem tudom mi értelme van ha szar napja volt akkor vezesse le máshol nem kellene kötekedni.Egyébként ha egyéni arcképet szeretnétek nem nagyon kellene a fórumon ilyesmibe belemenni.
-
Blackmirror
őstag
óóóóó siettem haza hogy megnézzem a kamerásmúmiás adást erre nem elfelejtettem?
na mindegy most megnézem má...
-
Blackmirror
őstag
Nem tudom miért szóljátok le az arany színűt.Szerintem nagyon sukár
De nekem amúgy tényleg tetszik.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #4219 üzenetére
Mondjuk az az ujjlenyomatos mizéria pont nem fog tetszeni sok cégnek szerintem.
Főleg ahol nem kártyás hanem ujjlenyomatos beléptető rendszer van,egyrészt biztonsági okokból másrészt pedig ugye a ledolgozott munkaidőd ellenőrzik ezzel.(vagyis szeretnék,de nem mindenki használja főleg ha "csak kiugrik valamiért").
Én már látom a jövőt,most ujjlenyomat,holnap ujjlenyomat+retina holnap után mindezek+ dns...esetleg le kell pisilni a kaput hogy bemenj dolgozni
-
Blackmirror
őstag
BBM mindig nincs, BB-t pedig megvették.
Kíváncsi vagyok hogy mi lesz velük,remélem nem tűnnek el végleg. -
Blackmirror
őstag
ó én csak itt kotnyeleskedem
Egyébként vannak lopásra szakosodott emberek-ööö nem írom le őket mert a végén a moderátor befenyít(békés kedves fórumozó vagyok
)v rásszistának néztek,nem vagyok az- akik például ellopják de nem értenek a szifonhoz,elég agresszívak és sötétek remélhetőleg nem jut az eszükbe ilyesmi.De ők általában elbizniszelik egy orgazdával a telefont az pedig megoldja az ujjlenyomatos kérdést,és a telefon további sorsát.Úgyhogy tényleg csak elméleti síkon lehet erről gondolkozni.
-
Blackmirror
őstag
"Szóval ha valaki mégis megpróbálná levágni az ujjadat, amikor el akarja lopni a telefonod, csak mutasd meg neki ezt a cikket, hogy nem megy semmire se vele."
-
Blackmirror
őstag
Hú csak nem te is váltani fogsz wp-re?
Jól van oroszlán, már közben rájöttem én is,amikor megtaláltam az MM-es árát.
Néha vannak szőkenős megnyilvánulásaim,bocsánat.
Egyébként mint írtam szolgáltatóknál egy árban van,vagy telekomnál pl drágább a 920 ezért értetlenkedtem.
Mivel gyári garanciás készülékeket nézünk(na meg ha ajánlunk vmit akkor azt ajánljuk) ezért én alapból szolgáltatói árakat néztem meg.MM mindig drágább szokott lenni. -
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #4154 üzenetére
Jaa... nincs több kérdés [link]
-
Blackmirror
őstag
Már többen írták,hogy a 920 a kiszemelt,miért nem a 925?
Titeket nem idegesít ez a ...telekom reklám?
kapcsojjaki
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #4105 üzenetére
Hát a szétszedést azt én is megcsinálom,de ember legyen aki utána összerakja
De a kis (sárkány)gyíkos kép jobban elnyerte tetszésemet.silvergod :nekem valami 1250ft 100mb.Azon nevettem hogy ha bekapcsolom a telenor klikket 1000-ért(3 hónapig ingyenes) még akkor is jobban járnék.De nem kapcsolom be,mert 1:kevés a 100mb,2:nem fizetek érte ennyit az biztos.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #4093 üzenetére
Ezt akartam írni még, csak féltem h komolyan veszel és megsértődsz.
+ még annyit hogy ha spicával kezded hasonlítgatni a szifont és ezzel támasztod alá hogyazandroidszar, akkor gondok vannak
-vagy például be akarod perelni a samsungot.
-vagy mindenkinek almafont ajánlasz a milyen okostelefont vegyek topicban. -
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #4062 üzenetére
Ja,és ezt csak azért, hogy tudjátok mi a tényállás manapság.
[link] -
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
Miután bejelentették ezt az MS-es Nokia bizniszt,tele vagyunk Nokia hírekkel,már megint van egy trolletető cikk ma is,de elolvasom azért...
-
Blackmirror
őstag
Ok,hogy így is jó telefonokat alkotott,lehet félreérthetően fogalmaztam,bocsánat
Azt megnéztem volna mit alkotnak a droiddal-ez lett volna a lényeg.
Persze biztos voltak itt tárgyalgatások a háttérben,voltak pletykák is,de azokra csak legyintettem ugyanis akkor tűntek fel ezek amikor már wp futott a nokiákon,és csak legyintettem rájuk mert...háát tudjuk miért
-
Blackmirror
őstag
Nokiának volt droidos telefonja?[link]
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #3886 üzenetére
Mondjuk 0:26nál és utána megnézed....akkor azért ott így jobbnak tűnik.Lehet hogy vak vagyok.
Video alapján ez a Triluminos technológiájú kijelző azért nem vág oda(élőben még nem láttam),de lehet majd javulni fog.
G2 a video alapján a legjobb.
Szóljatok,íratok szemüveget ha úgy van
-
Blackmirror
őstag
Manapság amúgy ez dívik?
[link]Lassan már a samsung el fogja kezdeni gyártani az occsó puskafonokat ha kiszagolják a piaci igényt
-
Blackmirror
őstag
-
-
Blackmirror
őstag
Egyébként én ezért tartottam meg a kis se x10minim.több mint 2 évig megvolt,nem volt szívem eladni,de nem is ért túl sokat *szívecskéssmiley*.
Csak már elég botrány volt egérmozival netezni+gyenge akku,ezért kellett leváltani.Arra nem vigyáztam,se fólia se tok vagy ilyesmi de kifogástalan állapotban van,igaz egy-két kis karc van a kijelzőn. -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #3781 üzenetére
ördögfej nélkül is értjük ám
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #3779 üzenetére
Biztos azért van a topban mert kacsázni jó vele.
-
Blackmirror
őstag
Hű látom az advancet játszós telefonnak ajánlották...annemmjódolog
galaxy acet képesek 40 árulni
-
Blackmirror
őstag
lumia520 27k dominósan.nem semmi,így lesz néptelefon
-
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #3688 üzenetére
Nyugi majd fogják másolni a kínaiak és vehetsz egyet a Xiamiauhoz hogy cukitrendi lehess
Így is elkap néha a röhögés az utcán amikor meglátok egy két trendi fiatalt aki úgy néz ki mint 1 mikiegér.
1x-20 éves korosztály a célcsoport.Ehhez a színes öltözködési stílushoz pont illik ez a tok. -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #3684 üzenetére
köszi,megvan.
külön hála h nem googlet linkeltétek mert az a fajta válaszadás a halálom egy ilyen fórumon.
-
Blackmirror
őstag
hopsz ,lemaradtam egy keynoteról,érdemes megnézni?
remélem a topicjában már megy a trollkodásbár mire oda jutok hogy azt olvassam addigra törölve lesz a fele.
-
Blackmirror
őstag
Jól látom hogy a Telekom megint árat emelt?vagyis nem árat emelt csak nem ad online kedvezményt?
Nagyon jó ez a sulikedési akciójuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest