Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slynevem
tag
Én is megfigyeltem, hogy a HD2-m androidos romján és a 4,3-mas kijelzőjén nehezebb a gépelés, mint a 3gs-emen volt.
A telefon nekem nagyon bejön egyébként.Ez a kétmagos proci mánia kicsit unalmas szerintem.Ha valami ilyen folyékonyan megy, mint ahogy a videóban látszik akkor miért lenne benne dupla mag?Fölösleges.
Örülök egyébként a Nokia sikerének és, hogy egy ilyen rendszert összetudtak hozni.
Valaki előttem azt írta, hogy nem is lenne méltó egy ekkora céghez, hogy másolja az androidot(LG,Samsung) erre megy tőlem egy +
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest