- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
dudika10 #16050 üzenetére
Olyan nincs hogy agps, az én tudomásom szerint, csak olyan van hogy gps + egy fícsőrként agps támogatás. Ami annyit jelent hogy cellainformációk szerint egy kis adatforgalomért cserébe kicsit felgyorsítja a pozícionálás. ez az androidban egy pipával kikapcsolható. Amúgy sokan dicsérik hogy elég hamar talál jelet a gps.(agps nélkül. Most logouton van egy címlapos blade teszt, olvasd át)
Én a fórumon azt olvastam hogy a 72 órás cseregari után is csak cserélik, mert a telefont nincs hova küldeni, mert nincs magyarországi szerviz. Mint mondjuk a iphoneokat. -
sagesz93
addikt
válasz
dudika10 #16046 üzenetére
A kijelzőnek a színekkel van baja, néha a szürkés árnyalatok kékesek. De ez csak a gradiens teszteknél tűnik fel annyira, egyébként k*vaszép képe van(ugyebár 800x480)
Kb. ennyi, minden más hibája orvosolható, vagy a rendszer az oka.
Kiváló telefon, angliában egy ennél jobb változat(amoled kijelzővel és 512 rammal) kapható ennyiért, de nálunk még így is a legjobb vétel mostanában.B1T3: hát azért annyira nem, kínában egy egész zte komplexum van, csak most ezzel a telefonnal próbálnak ide is betörni(meg inkább úgy tevékenykednek/tek mint a htc régebben, hogy a szolgáltatóknak gyártottak telefont.). Meg ha jól tudom valamelyik magyar szolgáltatónak hálózatot építenek/építettek ki.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest