- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
modzso2 #12780 üzenetére
Navira tudod használni, csak időbe telik, mire műholdat talál. Nem olyan, mint egy PNA, hogy bekapcs, és van hold, itt kell 1-2 perc is akár, ha nincs A-GPS-ed (a spicában márpedig nincs...).
Nézd meg a Nokia C5-öt, a Nokia 5230-at, és a Samsung Spicát, hirtelen ez a 3 az, ami beférne úgy normálisan, ha jobb kamera kell, akkor Nokia N79.
-
picur220
veterán
A Spica meg a HTC Legend, de a HTC Desire sem rossz, meg ott a Galaxy S.
Ez a négy éri meg az árát kb.
kenguroo: X10-et nem vennék, max ha hozzámvágnák, eladnám jó pénzért, de hogy az annyit nem ér, mint amennyiért adják, az biztos. SE minőség
1220ezerért ott a Desire meg a Galaxy S, és mindkettő sokkal jobb.
Én az N8-ban már nem bízok, bizonytalan, hogy milyen telefon lesz.z.erik: A GT500 egy papírnehezéknek talán megteszi, az N95 nem rossz, de akkor már nézz meg egy N78-at vagy N82-t is, mert azok szerintem jobbak. Arenát ne vegyél, met zárt, és lassú. A Diamond sem egy szélvész, meg az akkuja is 1napig bírja max. Szerintem N78 és N82 között dönts, az N82 Xenon vakus 5MP-s, míg az N78 LED-es 3,2-es, de újabb, és sokkal gyorsabb OS van rajta.
-
picur220
veterán
Lehet, hogy a gombsora jó, de hogy néz az a telefon ki?
HTC TP2 milyen?
Eddig én N97 minit próbáltam, meg Nokia E63-at, előbbi nem hozott lázba, utóbbi használhatatlan méretű gombokkal rendelkezik.Aki megfogom az egyiket majd másikat módszerrel vett telefont, előtte spicája volt, és azt mondta, hogy a Spica az android megszégyenítése a Galaxyhoz képest, Trabantból Mercibe kategória volt a váltás.
-
picur220
veterán
válasz
chubii #12722 üzenetére
Volt olyan, aki megfogta a 3GS-t, aztán a Galaxyt, és gondolkodás nélkül a Galaxyra szavazott. Szerintem én is ezt tenném.
A legjobb QWERTY gombsoros szerintem a Motorola Milestone.
Szeptemberre a Galaxy ára 10k-t biztosan esni fog. Az iPhone-é is esik valószínűleg.
Tybee21: szerintem is Spica
-
picur220
veterán
válasz
csofti #12649 üzenetére
Szerintem ha így állsz hozzá, akkor wave.
A legend ára nem irreális, pont jól van beárazva. Nem fogják olcsóbban adni, ott a Hero is...
Miért kell neked mindenáron Android? WM nem lenne jó? Pl a diamond2 egy nagyon jó telefon, gyors is, a HTC Sense (vagy lehet, hogy az még TF3D) miatt tök jól kezelhető, és nem is olyan drága.
A HTC gyártja jelenleg a legjobb androidos telokat.
Egyébként a Spica tud mindent, amit leírtál ,ha nem is profi szinten, de tudja őket. -
-
picur220
veterán
válasz
CarKiller47 #12591 üzenetére
Szeirntem Wave. SE-t elvből nem ajánlok, megvan rá az okom, annyit meg bőven nem ér.
Ott az i8910HD, az sem rossz. -
picur220
veterán
válasz
luw2win #12585 üzenetére
Egyértelműen a Spica, az androidot sokkal egyszerűbb kezelni, mint a WM-et, meg úgy az egész telefon jobb. Persze ez csak az én véleményem.
A 80MHz-es procinál jobb az 528-as Qualcomm, hidd el. Nem számít az órajel, mivel a Qualcomm modernebb.
Mondjad neki, hogy az APNdroidot tegye fel, ha spicát vesz. -
picur220
veterán
válasz
tariattila #12532 üzenetére
Én is ezt írtam le, csak nyomatékosabban. Annyiért van Hero, meg használt legend is.
-
picur220
veterán
válasz
tybsen #12488 üzenetére
El ne hidd már, ez hülyeség!! Spicám van, csak tudom! Nem pattog egyáltalán, pedig ,már a 4. FW van fenn, és egyiknél sem csinálta ezt!
De ha van pénz legendre, akkor miért nem veszed meg azt, minek gondolkozol spicán, meg egyéb "szarokon" (relatíve szar a legendhez képest a spica).
Szerintem LEGEND!Karma: nekem első látásra kinézetre tök nexusos volt!
De valóban kisebb! Ha meg QVGA, akkor egyértelműen nem ajánlott!!
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #12416 üzenetére
Naneeeeee, nemgondolod, hogy egy ilyen SE versenyezhet egy Nokia okostelóval, vagy egyáltalán bármilyen okosteloval?! Egyébként szépen szól, pláne powermp3 progival, meg jó fülessel.
Meg hogy kamerában egyenlők, az N79 szarrá ver szinte bármilyen 5MP-est, nemhogy egy kamerávan híresen szar walkmanmobilt. -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #12333 üzenetére
100%-ra mondom, hogy Nokia N79!
-
picur220
veterán
válasz
body007 #12397 üzenetére
Blackberry Enterprise Server és Blackberry Internet Service. Előbbi egy céges, külön email szerver, ami a cégnek van, ahol dolgozol, és azon keresztül megy minden email minden BB telora.
Utóbbi egy külön netcsomag BB-re, T-nél asszem van, de valószínű a többi szolgáltatónál is.
A BB-n sokkal bonyolultabb ezáltal minden, net nélkül (vagyis BIS nélkül) meg még egy MMS-t se hajlandó elküldeni.Android témára: a X10 persze, hogy nem Desire szint, nem egy kategória a kettő. Meg én SE-t úgy alapból nem vennék, mert alapos okom van arra, hogy utáljam. A HTC meg mégiscsak HTC.
Pláne a Sense-szel.
Már azt sem bánnám, ha 2.2 lenne spicára! -
picur220
veterán
válasz
tariattila #12283 üzenetére
Lehet, hogy eleve kicsiben van feltöltve
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #12280 üzenetére
csak simán a teljes méretet megnyitod, kontrolcé, kontrolvé
racerx: Az Android Marketen minden fenn van, és vannak jó ingyenes progik is!
Ugyan nem egy App Store, de még így is nagyon jó! És sokkal jobban testreszabható, mint az S60!
-
picur220
veterán
válasz
Pumpkinhead #12260 üzenetére
Most durva leszek, előre elnézést kérek.
Én a Milestonet választanám, csak a tököm kivan már a sok hülyével. Mert a sok hülye nem ért az androidhoz, taskkillerezik észnélkül, babrálja a rendszert, aztán meg kisírja a fórumba, hogy szar az egész. Persze, hogy az, persze, hogy nem ébreszt, ha lelövöd a clockot! Persze, hogy nem jelez a naptár, ha lelövöd a calendart. Sorolhatnám még... De eddig nem jut el az állatja, csakl addig, hogy szar a Motorola, szar a Milestone, szar az Android. Ha csak átlag userként azokat a progikat teszed rá, amikről tudod, hogy mik, és használod őket, akkor nem lesz gond, nem kell napokat tökölni, hogy használható legyen. Nem főzött ROM-ozol, nem piszkálod, és megy minden ezerrel, szépen.
N97-et hülyeség venni, N97 minit már kevésbé hülyeség, mivel sokkal jobb telo alapvetően.
N900-s egy nagy bunkofon, ahogyan azt te is jelezted, méret-tudás arányban nem jó, méretéhez képest kicsi a kijelző. Nézd meg a HD2-t, mondjuk azon nincs QWERTY, de vékony, és szinte pont akkor a kijelző, mint maga a telefon, nincs rajta fölöslegesen 1cm vastag műanyagréteg.tariattila: Miért kicsinyíted le? Így minden telefon szép képet csinál, verőfényes napsütés, meg 10%-ára le van kicsinyítve. Jóhogy szép.
Egyébként szerintem is jobb a Desire! Sokkal! -
picur220
veterán
A taskkiller az parasztvakítás, és rövidíti az akkuidőt, mivel lelövöldözget system taskokat, amit a system megnyit, aztán a killer megint lelövi, és ez bizony szívja az akkut. Azt tudom csak mondani: Ne használd!
Mi az a WP7?
Windows Phone 7? Én tuti nem veszek win-es telot, maradok az androidnál!
-
picur220
veterán
válasz
MacCaine #12172 üzenetére
Van, amelyiken még 1.5 van, van, amelyiken már gyárilag 2.1, és igen, a szervizben ingyen lehet upgradtetni.
Van ilyen oldal, andro-id.info a címe Ott n8ncs warez, de van olyan is, ahol van mindenféle telora, wm, s60, iphone, android. Csak ugyebár azt nem lehet ide kiírni.
-
picur220
veterán
válasz
Lacce92 #12153 üzenetére
Neked én személy szerint iPhone 3GS-t ajánlanék, erős hardver, jó zene, sok játék, sok progi.
Ha nem tetszik, akkor HTC Desire, de az már nem olyan jó játékra, mivel nincsenek olyan játékok hozzá, mint az iPhone-ra. Ha majd írnak rá, akkor talán.Egyébként a hardvert is lehet feljebb nyomni, pl néhány Nexus One procija megy 1300-at. Meg néhány Droidé is!
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #12127 üzenetére
Jó, de a kolléga a kijelző fizikai méretével nyomult!
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #12084 üzenetére
A HD(1) rezisztív...
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #12037 üzenetére
Szerintem inkább Dia mint omnia! Egyrészt az omnia nem jött be, másrészt ott a touchFLO, ami elég jó. 4 GB meg elég kell h legyen, én 2GB-n elvagyok a spicán!
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #12033 üzenetére
Szerintem ezek közül egyértelműen a Desire kerül ki győztesen. Én nem gondolkodnék egy mp-ig sem!
Esetleg egy Milestone? -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #11946 üzenetére
N97?
Szerk: tényleg...
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #11939 üzenetére
Szerintem ha az iPhonet veszi a nép, akkor ezt is fogja, de más része a felhasználóknak, mint az iPhone-t.
Nekem most akkor is a Desire az álmom, a VÁGYam! -
picur220
veterán
válasz
tariattila #11936 üzenetére
Ebben nem vagyok olyan biztos. Attól, hogy super AMOLED, még nem biztos, hogy az egész telefon jó lesz. Lehet úgy jár, mint a Galaxy (i7500).
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #11931 üzenetére
Úgy tudtam, nincs benne. Vagy rosszul tudtam?
Zenei téren még mindig nagyon jó az iPhone, de két hibája továbbra is van: nincs benne FM-rádió, a hangszínszabályzóban pedig nem hozhatunk létre egyéni sémákat.Mobilarena teszt
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #11911 üzenetére
Nemcsak neked:
Ez mind szép és jó, de ha veszek 160ezerért egy telot, akkor legalább tudjak elküldeni egy képet bt-n. Vagy legyen egyéni eq.
Én megvagyok elégedve a markettel is, tökre elég.
Ezzel szemben 120ért minden általam álmodott cuccot megkaphatok, egy villámgyors teloban.
Jelenleg a spicámmal is meg vagyok elégedve, tök jó, mondjuk szarrá van moddolva. -
picur220
veterán
Ez nem fér a fejembe. Hogy a tetves f@**ba ilyen gyors az iPhone? Nézzétek meg: [link]. Besz@rás. A desire-re a pinch-zoomnál már azt hinnéd, "wow, ez tök gyors", aztán pinch-el egyet az iphone-nal is, és látszik, hogy gyorsabb!
Csaabi: ha tudsz várni, akkor N8, ha nem, akkor én egy HTC Desire-t megszavaznék neked. De ha akarod, 3GS, én a jelenlegi mobilhelyzet alapján akkor is Desiret vennék.
-
picur220
veterán
válasz
soccerati #11892 üzenetére
Én N79-et vennék ennyiből, ha nem érintős kell. Kicsit szokni kell a Symbiant, de sztem kb 1 nap, és tudja majd kezelni. Nagyon jó képeket csinál! A wifije is tökéletes, szinte minden nyíltra egyből csatlakozott!
A C901 is lehet jó, de én csalódtam eleget az SE-kben, szóval nem ajánlom.
Szerintem fényképezésre (nappal) a legjobb nem-okostelo az a Samsung G600.Egyébként ha nem feltétlenül kell okostelo, akkor miért ide írtál?
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #11842 üzenetére
Na, az iPhone 4... kezdem egyre jobban utálni az Apple-t az iPhonok miatt. Már megint azt hiszik, ők szarták a spanyolviaszt. Bemutatóvideóban: "We're bringing video call to the world" - mintha ők találták volna ki, és nem menne már több, mint 5 éve. Ugyanez volt az MMS-sel meg a 3G-vel is, mintha náluk lenne először, úgy mondogatták. Nem mondom, hogy rossz telefon, de az árának a 2/3-áért is lehet kapni ugyanolyan tudású, ugyanolyan jó telefont, Apple logo nélkül. (pl HTC Desire).
-
picur220
veterán
válasz
lolchief70 #11845 üzenetére
Hááát, én biztos nem vennék, max ha elmegyek személyesen, de ahhoz meg messze van
-
picur220
veterán
válasz
Ninja-Metal #11677 üzenetére
Én az első csalódás után elvből nem veszek SE-t. A Nokiának pl egyetlen egy nagyon rossz modellje volt, az pedig a 3510i. 5x volt szervizben, ki is cserélték, de ugyanolyan bugos volt az is. Utána vettem egy 3200-t, az tökéletes volt!
-
picur220
veterán
válasz
Ninja-Metal #11664 üzenetére
Az, hogy simán szar telokat gyárt. Nekem 1x volt hozzá szerencsém hosszabb ideig, de annyira kikészített, hogy soha többet nem veszek és nem ajánlok olyat senkinek.
-
picur220
veterán
válasz
Ninja-Metal #11661 üzenetére
A Hero is 65k szín...
Szerintem ha van vivazra pénz, akkor van desire-re is, és az sztem sokkal jobb. Mondjuk eredendően van miért utálnom most a SE-kat... -
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #11090 üzenetére
Nem tudom, annyi biztos, hogy nincs bannolva...
-
picur220
veterán
válasz
andras007 #11076 üzenetére
A rezisztív kijelző ceruzára van tervezve, így ha nagyobb felülettel, pl ujjal nyomod, akkor erősebben kell nyomni, hogy érzékeljen. Ellenben a kapacitív kijelző elektromos vezetési elven működik, így azt érzékeli, hogy az ujjaddal, meg aztán a testeddel elvezeted a töltést a felületéről, ezáltal, mivel nem nyomást érzékel, sokkal finomabban kezelhető ujjal, ceruzával viszont egyáltalán nem (csak aktív stylussal, ugye). Jelenleg a kapacitívot érdemes választani.
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #11066 üzenetére
Jah, hogy van benne turbo?! Áhh, az más, amikor én használtam, még nem volt.
-
picur220
veterán
válasz
subidu #11030 üzenetére
Ezek nagyon nincsenek egy árban...
Én, ha van pénzed Omnia2-re, akkor HTC Legendet javasolnék, kb ugyanannyiba kerül, de sokkal jobb, villámgyors, míg az omnia2 tetűlassú. Az, hogy androidos, csak hab a tortánVagy ha arra nem futja, akkor HTC Hero, még az is jobb ezeknél, vagy ha ragaszkodsz a WM-hez, akkor Diamond2 vagy HD (1).
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #11009 üzenetére
Az lenne még a komoly, ha a mostani M1 leszakadt résztkivennék a térképről
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #10780 üzenetére
Nem olyan gyenge az, csak normális füles kell hozzá, pl az AKG-mmal nagyon jól szólt!
(K330)
A fényképező része sokkal több kívánnivalót hagy maga után, de még így sem vészes a telefon kompletten!Egyik telefon sem egy mp3 lejátszó, a céleszközök sokkal jobbak, így mindenkinek ajánlom, hogy vegyen inkább egy Sansa Clipet, 10k, és nagggyon jól szól!
Na meg hozzá egy normális fülest!
Matthewsz: szerintem válaszoltam...
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #10778 üzenetére
Ez baromság, a Spicát pl nyúzom, és két napot bír. Wifi, zene 3G, minden játszik!
-
picur220
veterán
válasz
Nordic #10776 üzenetére
A milestone multimédiában elég gyenge.
Én ennyiért HTC Legendet vennék. Az már elég jó úgy mindenben, ott a Sense, csak qwerty nincs.
Multimédiás telok inkább a Nokia N-széria, és az i8910, bár az enében nem tudom milyen, de kamerában elég jó
Szerintem a tuti befutó az N97 mini lenne
Van Milestone topikHa esetleg nem fontos annyira az érintő, akkor N79 még jó lehet, nagyon jó zenében és kamerában, az akku nyúzás mellett 3 napig bírja! Tudom, mert nekem több, mint egy évig volt ilyenem!
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #10737 üzenetére
Elvileg igen.
(#10738) akos3: Első kukába nehezéknek... talán. Hogy néz ez ki?
edbacsi: N86, egyértelmű.
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #10717 üzenetére
Sajnos azt kell mondanom, hogy 5800. Ha egy picit engedsz a hangból, akkor omnia v htc diamond, én inkább az utóbbira szavazok, mert nekem az omnia nem jött be.
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #10692 üzenetére
Megnézem rizso M900-átát...
Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest