Hirdetés

Aktív témák

  • TIV

    tag

    Sziasztok!

    Én is telefonvásárlás előtt vagyok, de nagyon nem vagyok benne a mobilos világban, tudnátok segíteni? Alapvetően nem vagyok nagy telefonálós, de ha már vásárlásra adom a fejem, akkor szeretném minél több eszközömet felváltani, hogy csak telefont kelljen vinni egy kirándulásnál. (fényképező, videófelvétel, gps, fm rádió, mp3 lejátszó)

    Ezt néztem ki: Samsung GT-I8000 Omnia II. Tetszenek a paraméterei, viszont azt olvastam egy tesztben, hogy gyenge a GPS-e és alig indul el. Én viszont szeretném majd geocachingre használni a telefont, szóval örülnék ha több 10 méterrel nem lőne azért mellé. Egy 5-10 méter belefér. Fog ez menni ezzel a telefonnal? Van hasonló árkategóriában más telefon, aminek jobb a GPS-e és hasonló tudású a telefon? 80ezernél nem szeretnék rá többet költeni. GPS alapján (árkategóriát figyelmen kívül hagyva) mint ajánlotok? IPhone?

    Nagyon köszönöm!!!

    ui: nem tudja valaki, hogy az omnia 2 tartozékai között van headset, amivel beszélgetni lehet? mert néztem ilyen kicsomagolós videókat, de nem tudom, hogy az most sima fülhallgató, vagy mikrfonos. Köszönöm!

Aktív témák