- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
atillaahun #33972 üzenetére
A proci erősebb a blackben, a gs gpuja viszont kb kétszer erősebb tudtommal.
Mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hajraolaj1 #33410 üzenetére
Blade, főleg ha buherálod.
mp
-
molnarpeter
nagyúr
Frodó? Szólítottatok?
(Hasonlítok Zsákos Frodóra amúgy
)
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
poptartcat #33196 üzenetére
Zenehallgatásra szvsz ebben a kategóriában Galaxy 3, voodoo sounddal. Ugyanaz a wolfson chip van benne, mint a Nexus S-ben, és a Galaxy S-ben.
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #32959 üzenetére
És a NS negatívumai: nincs rádió, és fokozottan kopik a hátlap. Ja a DS-ről szeretnél tudni vmit, azzal kapcsolatban is tudok segíteni
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
z83gnj #32958 üzenetére
Zenére szvsz egyértelműen NS, ha a minőség a fontos (voodoo kernel jól jön, ha még jobb minőség kell), egyedül a GPS-e nem az igazi egyesek szerint (én tulaj vagyok, nekem működik, semmi bajom vele, Google navival használtam). A másik meg, hogy buherálás nélkül is gördülékenyebb, mint az Optimus 2X egy fórumtárs szerint, mert az egyik legerősebb egymagos, és a szimpla android felület van rajta, ami nem szokott akadozni
A legnagyobb előnye talán pedig az, hogy a frissítések biztosan jönnek, pl az ICS-et valószínűleg még az évben megkapjuk.
Emailezésre és hasonlókra pedig a nagy képernyő miatt jó (könnyebb gépelés, most is róla írok).
Zsolt_72: eleinte úgy voltam, hogy a Galaxy 3 lesz a buherálós teló, de nem bírtam...
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
EsoxLucius #32628 üzenetére
Auch4nban 70k, ha jól rémlik. Gyári garival vedd, ha gsmből szerzed be, arra figyelj, a bolti sokszor semmit sem ér..
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
EsoxLucius #32619 üzenetére
480p 30fps. Az egyik best buy manapság
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #32463 üzenetére
UP
50-60k körül újonnan szerintetek SE Live with walkman jó? Osztálytársam venne telót, de ebben a kategóriában csak használt SGS jut eszembe...mp
-
molnarpeter
nagyúr
Szerintetek 60k-ért van jobb vétel egy használt SGS-nél?
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kavics325i #32277 üzenetére
Flash cuccokhoz android lenne jó szerintem... Mondjuk egy HTC, ők az android apple-je
Skype van iOS-re és androidra is, utóbbin szoktam használni, valamennyire bugos, de használható, a kimenő hívások kezdeményezését nem szereti annyira. Az üzemidő miatt kisebb kijelzőjű telefont ajánlanék, de ilyen, flashhez megfelelő processzorral inkább a SE-nál van, az Xperia Mini és Mini Pro személyében. Még ezek sem fogják napokig bírni, ha rendesen használog őket, de egy napot kibírnak nyüstöléssel nagyjából. Ilyen tudásszint igénye mellett én elgondolkodnék egy külső akkumulátor beszerzésének
Mp
-
molnarpeter
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
Én automatikus fényerővel használom, néha amiatt kissé gyengébb a fényerő, mint kéne (össze-vissza világos-árnyékos részek pl buszon), de egyébként szerintem jó a fényereje, nem emlékszem olyanra, hogy olvashatatlan lett volna
Van egy a Nexusnál fél évvel idősebb Galaxy 3-am, átérzem a helyzetedet bizonyos mértékig
mp
-
molnarpeter
nagyúr
A 9020 az AMOLED-es verzió (ez van a GS-ben is, élénk színek, szép fekete, de PenTile matrix - szőrösek a betűk), a 9023 a SCLCD-s (éles kép, normális színek, nagyon nagy betekintési szög, ez van nekem.
). A különbségek: NS nem bővíthető SD-vel, nincs FM-rádiója, van rá rendes frissítés, van villanó, jobb kamera.
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Something_ #30609 üzenetére
Igen.
Én mondjuk az SII-t venném, az erősebb hw miatt, és vennék rá egy tokot. Nem fém, de legalább úgy védve lenne
trohak: ha érdekel külön vmi, akkor vasárnap este/hétfő délután meg tudom neked nézni, az egyik kolesztársamnak asszem c5-03-a van
Ha jól rémlik, rezisztív a képernyője (érzésre, mert pl szívesen érzékelte, ha körömmel nyomtam
)
mp
-
-
molnarpeter
nagyúr
Van már hasonló best buy a 40k-s kategóriában, mint a ZTE Blade? Kissé mostanában lemaradtam, és azt a kicsikét már nem sok szolgáltató forgalmazza...
Mp
-
molnarpeter
nagyúr
Tudnátok ajánlani egy olyan boltot, ahol jó a helyi garancia? (Egy kolis szobatársam Xperia Mini Prót szeretne venni) A SE garanciája jól tudom, hogy nem a legjobb?
mp
-
molnarpeter
nagyúr
0,98 GB programoknak, 13,31 GB a fájloknak, a többi üres, meg rencer
AMOLED vs SCLCD: nekem tetszenek az SGS színei, de a szőrössége már nem annyira. Egy kolesztársamnak SGS-e van, nekem pedig NS-em, volt alkalmam összehasonlítani őketA SAMOLED+ lenne az igazi talán, a petile matrix hiánya miatt...
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #29333 üzenetére
Sztornó, inkább Live with Walkman
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
n.andras74 #29324 üzenetére
A Nexus S ilyen volt, de már kifutott. Szvsz lutri.
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
D.Gery #28074 üzenetére
Nexus S. Netezésre a Neo egy lehelletnyit jobb, és a Bravia engine miatt szebb is lehet a képe (élőben nem próbáltam még bekapcsolt Neot), zenehallgatásra a Nexus minőségben jobb (főleg Voodoo sound-dal), játékra pedig szvsz mindkettő elég egy ideig
ICS biztosan jön a NS-re a Nexus Prime megjelenése után 1-2 hónappal, a Neora viszont tudtommal nem lesz.
mp
-
molnarpeter
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
killer1203 #27363 üzenetére
Mini pro, mert az ace-nél jobb vas
Mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
killer1203 #27303 üzenetére
Bizonyos használatra ebben az árban a Defy jobb, de az XMP is megéri
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dr. Student #27135 üzenetére
Ha nem találtál, akkor várj egy kicsit, én láttam már 25k-ért Blade-et
Ha nagy akku kell, akkor Galaxy 3, ha fényképezés fontos, és nem baj, ha mütyür, akkor X10 Mini, esetleg ugyanaz gyengébb kamerával, nagyobban, akkor X8.
mp
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest