- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Aktív témák
-
Az biztos, hogy az erős hardver nagy pozitívum (az i8910HD-t is feldobja nagyon), de a kijelző drabális méretű (rövid, vastag ujjaim vannak BTW), és én nagyon nem hiszek a WM-ben, Sense és HTC Touch Input ide vagy oda... De nem akarom elkiabálni, egyrészt nézd meg ha megtudod (majd megpróbálok én is bejutni a speedshopba valamikor
)
-
Pató Pál
csendes tag
Ha fizetős akkor az rögtön kilőve xD
Az avi az még hagyján, sokkal fontosabb az office.
Hackerkedésben nem vagyok jártas, de a HD2-őt biztosan megvárom
Ezért néztem ki az E52-őt, mert ami azon van Office azzal létre is tudok hozni új dokumentumokat, bár sok embertől hallottam hogy ez a Symbian nem valami jó
Szóval ha csak az Office-t és a hangot, na meg az összeszerelési minőséget nézzük akkor mit javasolnátok?
Bocs, hogy így rátok szálltam, de jelenleg egy D500-as Samsungom van ami már kezd idegesíteni és nem akarom elkapkodni a telóvásárlást
-
Pató Pál
csendes tag
Köszi a linkeket, érdekes így összehasonlítva látni (olvasni
) a kettőt.
Ahogy már említettem nekem igazából filmezésre (avi lejátszási lehetőség) és az Office programcsalád lenne nagyon fontos, az eddigi tapasztalataid alapján melyik készüléket javasolnád?
iPhone 3G vagy inkább Androidosat válasszak? -
picur220
veterán
-
Algieba
őstag
Nekem nincs is szükségem 5 vagy 8 megapixeles mobil kamerára. Bőven elég a K800 3,2-es felbontása.
Megfogadom a tanácsodat, és 3-ra állítva készítek vele tesztfotókat.A kijelzője méretét tekintve pont határeset nálam. Egyébként a minőségével nincs gond. Tehát szívesen nézegetném a napi használat során.
-
Sly Bp.
addikt
Ez így van 2 hetente kb más telóm van! 5800-áról ne beszéljünk mert azzal a tulajok sincsenek nagyon kibékülve! De rossz műanyag ezt állítom! Ha valakit nem érdekel megveheti
de ez a véleményem és ha más más szempontot néz nem az én véleményemre ad! De mindegy nem kell vitatkozni meg Off-olni! Mindenki mást szeret és mindenkinek más jó tehát eleve itt a topic-ban csak véleményt lehet mondani tutit nem ami másnak is tuti lenne
Szerintem (ezt is hozzáteszem azért)
-
Sly Bp.
addikt
Kinek volt pár napig? Algieba-nak?
Amúgy nem kell az összes hozzászólásomat leszólni én a tapasztalataimat osztom meg de ezt már elmondtam egy párszor neked is és az hogy nekem ennyire nem tetszett azzal nem tudsz mit csinálni csak ha a te tapasztalataidat elmondod és azzal adsz egy kis reményt hátha másnak beválik! Ha kell valakinek úgy is elmegy megnézi és megveszi ha tetszik neki! -
törölt tag
-
-
runner 125
nagyúr
..azért nem neveznék "legkisebb gondnak" egy ház leválást/törést..
Amikor olvastam a hírt, még az állt benne h nem fogadta el az SE típushibának. Akkor legalább már ebben történt előrelépés.
Múltkor láttam egy 4 hónapos X1-et árulni. A készüléket körülvevő krómkeret karcos volt. Akarom mondani nagyon karcos.Egy másik gyenge pontja.
A Kaiser óta nekem nem volt tökéletes full qwerty-s készülékem. Várom a Touch Pro 2-t.
..jah és volt fentebb egy kérdés h fogtam-e a kezembe?! Igen.
Üdv.M -
bepe79
addikt
Es ha ehhez meg hozzavesszuk, hogy az E66 a gyonyoru kinezet es az oriasi tudas + felturbozott naptar, stb. mellett meg erintes-erzekeny is!!! Kukkantsatok be a topikjaba, vannak ujabb felfedezesek vele kapcsolatban. Bizonyos dolgoknal reagal a kepernyo-erintesre, es lehet vele vezerelni.
Azt hiszem tartogat meg par ujdonsagot az E66, amirol sem a mobilarena-s, sem a mobilport-os teszt nem irt.
-
Rickazoid
addikt
Igen, köszönöm, a video felbontására gondoltam.
Egyezik a két telefonnal készíthető videok minősége??Illetve szerintetek megéri ilyet (N82 vagy E90) venni használtan??
Mire kell odafigyelni a használtaknál, hogy tényleg egy jó telefonom legyen, amit sokáig (legalábbis a SE X1 megjelenéséig) tudok használni?
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest