- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
King Unique #35596 üzenetére
MS szoftverekkel is foglalkozunk
-
spyduck
nagyúr
válasz
King Unique #35593 üzenetére
Megcsináltam a Win10 akkreditációt, mert kötelező volt. Van benne egy olyan kérdés, hogy Windows 10 esetén van-e szükség vírusirtóra. A helyes válasz pedig: Nincs. Sztem 10 perc alatt ki tudom nyírni pár ukrán és orosz weboldallal
-
spyduck
nagyúr
Viselkedés elemzés tekintetében melyik a legjobb ingyenes szoftver? Ha egyáltalán van jó és egyben ingyenes szoftver... Nézegettem statisztikákat, de azok mind régiek. Én nem a Macafee Antivirusra gondolok, hanem a Livesafe csomagra. Meg ugyebár az Intel már régóta megvásárolta, nem kevést pénzt és energiát ölve bele. 2015-ös statisztikákat hol lehet találni?
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
spyduck #35221 üzenetére
Korábban beszéltünk róla, hogy megcsinálom a nagy vírusirtó tesztet. Ma 1,5 órán keresztül különféle oldalakról telepítettem minden fajta programot. Szerintem konkrét vírus országot csináltam a számítógépen. Első körben lehalt a wifi router, második körben pedig törlődött a partíció a számítógépről, így kezdhetem elölről.
Az egységes tesztkörnyezet létrehozása baromi időigényes lesz már látom....
-
spyduck
nagyúr
válasz
daimonion #35220 üzenetére
Éppen most állítottam össze egy SSD-s i7-es gépet és a 10 legnépszerűbbet fogom összehasonlítani. Lesz közötte fizetős és ingyenes.
Amiket akarok vizsgálni:
- teljes fertőzött rendszer irtása
- szűz rendszer + vírusirtó + securtiy veszélyes oldalak látogatása
- szűz rendszer + vírusirtó veszélyes programok telepítése engedélyezéssel
- malware, backdoor stb-k felfedezése
- mennyi idő alatt végzi el az irtást és ki mennyit / mit találDe ha van még ötlet akkor belerakom azt is.
szerk: Na meg a rohadt rootkit-ek, amik elrejtik ezeket a drága progikat. Az a legnagyobb szívás.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Vírusirtó tesztet csinálunk a cégnél. Érdekes kérdés, de honnan tudok leszedni vírusokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest