Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
válasz
Tetete1 #16021 üzenetére
Egyáltalán nem kínlódok fizetős víruskergetőkkel
Csak W8-am van, és nekem eddig problémás volt az Avast Free és az AVG Free is - konkrétan az AVG kékhalált okozott(bár azóta már mindkettőből kijött egy újabb verzió), ezért kellett sűrgősen valami és a Panda Cloud Pro jelenleg semmilyen problémát nem okoz és van tűzfala is! Tudom, hogy nem a legjobb védelem, de nem rendszergazdai fiók alól dolgozom és az UAC-al kombinálva már egész jó védelmet ad! A Comodot szeretem, de akkor még nem jelent meg a végleges W8-ra. Bár most már megjelent, de asszem Blattida fórumtárs jelezte, hogy azért még nem bugmentes, és nem is magyar - bár ez nekem nem probléma! A Bitdefender Free-vel meg az a bajom, hogy semmilyen beállítási lehetőség nincs benne, meg nem tudsz kivételeket adni, és valaki meg jelezte itt a fórumban hogy néha kinyírja a netet, és csak újraindítás után jön helyre
Amúgy meg időnként lefuttatom a Malwarebytes keresőjét, és eddig "tisztaság" van
A free védelmekkel kapcsolatban meg osztom a véleményed - szerintem is elég védelmet nyújtanak! Ha meg a felhasználó a felelős a fertőzősért, akkor a fizetős sem fogja megvédeni!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest